ZTE Skate ideos x5 e sıkı bir rakip mi geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
ZTE Skate ideos x5 e sıkı bir rakip mi geliyor
4.3-inç ekranlı ve Android 2.3 destekli ZTE Skate'in dağıtımına başlanıyor

800 MHz saat hızında çalışan tek çekirdekli işlemci ile 512 MB RAM'in güç verdiği ZTE Skate, Google'ın mobil işletim sistemi Android'in 2.3 ''Gingerbread'' versiyonunu kullanıyor. GSM şebekesine ve kullanıcılara hızlı internet bağlantısı olanağı sağlayan HSPA alt yapısına destek veren akıllı telefonda, 4.3-inç boyutunda ve 480 x 800 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana, 32 GB'a kadar microSD kart girişine yer verilmiş.

Akıllı telefonun arka yüzünde Android logosu ile 5 megapiksel çözünürlüğünde kareler yakalayabilen LED flaşlı - otomatik odaklama özellikli kamera konumlandırılmış durumda.

Bu bilgilere ek olarak Wi-Fi, GPS, Bluetooth üçlüsüne ev sahipliği yapan akıllı telefonun bataryası 1400 mAh seviyesinde. Fiyatla ilgili detaylı bilgi verilmedi. Ancak daha önce İngiltere'de 229 Pound'dan (650 TL) ön sipariş alınıyordu.

alıntıdır: dh

fatih_347

Kapalı Hesap
adreno 200 ve 1400 amper pilmi bu tel degil huawei ideos x5 galaxy acenin bile yanından gecemez üstelik ekranının 4*3 inc plması cok büyük dezavantaj

• Beğen
Tepkiler: coacoa

HERAXIS

Üye
bu gelen telefonların isinleride artık iyiden iyiye ilac adı gibi oldu:)

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Eğer fatih in dediği gibi adreno 200 varsa hiç bi işe yaramaz 4.3 inç ekrana 1400 mah batarya çok az.

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
gpu hakkında bılgı verılmemıs henuz ama bukadar buyuk bır ekranın tartısmasız en artı yonu ınternette yaşanır bunu dusunerek 205 koymuslardır heralde.bana gore nekadar 800mhz ıslemcılı telefonlarda tam performans vermesede hıc yoktan ıyıdır

fatih_347

Kapalı Hesap
youtube var videosu telefon acayip kasıyor ayrıca bu telefon deil 650 liraya 500 liraya satılsa huawei ideos x5 aldıgıma pisman olmazdım

[video=youtube;jq-ViChBQnM]http://www.youtube.com/watch?v=jq-ViChBQnM[/video]

byeblade

Üye
flash playerde desteklemez bu + x5 kadar tutulmaz destek ztn olmaz.d

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
biri şuna vecap versınde sevınsın garıban..anlıyan anladı..

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Canlı duwar kagıdı hee vay be ne teknoloji yav.
Duvar kagıdına bile meydan okuycak biraz daha zorlasa.Android piyasasının yarısından çogu adreno 200 ve daha da kötüslerini kullanıyorken 2.3 ile ne halt yiycek bu cihazlar?
Kisisellestirme dedginiz sey bu mu oluyo?Çok iyiymis cidden.Ayrıca ZTE neden samsung gibi widgetleri arkaplanları falan kaldırmamıs acaba kasma yapmasın diye?

Lenneth

Üye
Canlı duwar kagıdı hee vay be ne teknoloji yav.
Duvar kagıdına bile meydan okuycak biraz daha zorlasa.Android piyasasının yarısından çogu adreno 200 ve daha da kötüslerini kullanıyorken 2.3 ile ne halt yiycek bu cihazlar?
Kisisellestirme dedginiz sey bu mu oluyo?Çok iyiymis cidden.Ayrıca ZTE neden samsung gibi widgetleri arkaplanları falan kaldırmamıs acaba kasma yapmasın diye?

Canlı duvar kağıdı derken gif kaldıramıyor demek değil bu, ayrıca belirteyim Android duvar kağıtları çok daha gelişmiş. Mesela akvaryum duvar kağıdı indirdim, ekrandaki balıkların sayısını çeşidini değiştirebiliyorum. Ya da başka bir duvar kağıdı ekliyorsun, arka planda çalan müziğin şiddetini gösteriyor falan. Telefonumda hiç yavaşlık yada donma yada kasma olmuyor. Donanım hızlandırmayı kullanıyor çünkü.

Ama bunlardaki grafik işlemci hızlandırma desteklemiyor, o yüzden kasıyor görüldüğü gibi. Kaldırsa arka planı bayağı fark eder.

Adreno 200'den daha kötü bir grafik işlemci kullanan cihaz kalmadı ki piyasada..

• Beğen
Tepkiler: fatih_347
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
750 liralık ace adreno 200 kullanıyor.
Bu rezalet bisey degil mi sizce.Adreno 200 kötü desteklemiyor ya diger black'ler,S'ler napsın sgx530 çok mu güçlü bi gpu.Yada 205'in dısındakiler?
Ama Android piyasasının en az yüzde ellisinde kullanılan gpu donanım hızlandırma desteklemezken siz çıkıp donanım güçlendirme geldi diye bas bas bagrıyodunuz.Halbuki ben bu isin içinde 2.3'ün de parmagı oldugunu düsünüyorum.
Ve bu tez dogrulanıyor; 900 lira altında android alınmaz.Gerçi 1100-1200 diyebiliriz ama adreno 205'li neo var yinede 1000 diyelim.
Bunların dısındaki adamlar telefonlarını övmesin bana ! Destek kesildi demek gibi bisey bu?
Grafik islemciniz hızlandırma desteklemiyor ! Ee google'ın en büyük islerinde basarılarından birisi bu?
Gerçi 2.3'lü neo'yuda gördük ama neyse.

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
bu telefonlara niye 3g görüntülü görüşme için ön kamera koymazlar anlamıyorum :S

pRime.

pRime.

Üye
youtube var videosu telefon acayip kasıyor ayrıca bu telefon deil 650 liraya 500 liraya satılsa huawei ideos x5 aldıgıma pisman olmazdım

[video=youtube;jq-ViChBQnM]http://www.youtube.com/watch?v=jq-ViChBQnM[/video]

Vay be ne androidmiş.

fatih_347

Kapalı Hesap
biri şuna vecap versınde sevınsın garıban..anlıyan anladı..
kardesim anladık galaxy gion var.her önüne geldiginde ideosu kötüleyip duruyorsunuz konu baslıgındanda anlasıldıgı gibi bu sadece 2 telefon arsında gecerli zeytinyagı gibi üste cıkıp durma yazıklar olsun

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
kardesim anladık galaxy gion var.her önüne geldiginde ideosu kötüleyip duruyorsunuz konu baslıgındanda anlasıldıgı gibi bu sadece 2 telefon arsında gecerli zeytinyagı gibi üste cıkıp durma yazıklar olsun

O lafı bana dedi diye düsünüyorum bu gariban arkadasın.
Gio'su var bulasma ona şşşşşt!

nerdesingol

Üye
750 liralık ace adreno 200 kullanıyor.
Bu rezalet bisey degil mi sizce.Adreno 200 kötü desteklemiyor ya diger black'ler,S'ler napsın sgx530 çok mu güçlü bi gpu.Yada 205'in dısındakiler?
Ama Android piyasasının en az yüzde ellisinde kullanılan gpu donanım hızlandırma desteklemezken siz çıkıp donanım güçlendirme geldi diye bas bas bagrıyodunuz.Halbuki ben bu isin içinde 2.3'ün de parmagı oldugunu düsünüyorum.
Ve bu tez dogrulanıyor; 900 lira altında android alınmaz.Gerçi 1100-1200 diyebiliriz ama adreno 205'li neo var yinede 1000 diyelim.
Bunların dısındaki adamlar telefonlarını övmesin bana ! Destek kesildi demek gibi bisey bu?
Grafik islemciniz hızlandırma desteklemiyor ! Ee google'ın en büyük islerinde basarılarından birisi bu?
Gerçi 2.3'lü neo'yuda gördük ama neyse.

yav siz ne işsiniz her yerde nokia fanlığı yapıyosunuz para falanmı alıyosunuz bana bi açıkla dayı :D nokia olmayan telefonun vay haline size yakalanmasınlar al ben nokia aldım senin gibi adamların gazına gelip sonuc kırmayı düsünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: fatih_347
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
yav siz ne işsiniz her yerde nokia fanlığı yapıyosunuz para falanmı alıyosunuz bana bi açıkla dayı :D nokia olmayan telefonun vay haline size yakalanmasınlar al ben nokia aldım senin gibi adamların gazına gelip sonuc kırmayı düsünüyorum.

Sana telefon falan önermedim ben sorsanda C6 falan önermem ben zaten.
Senin beynin bagnazlanmıs durumda.Telefon markası diye bisey yok.Nokia nokia diye ölmüyorum ben sadece 750-800 lira verilip alınan telefonda nokia'nın kullandıgı çogu yeni teknolojilerin olmaması zoruma gider özellikle bu konu çok güzel bi örnek bos muhabbet döndürmedik burda.
Sen C6'ya bayılmıssın 500-600 lirayı benden hesap soruyosun banane kardesim malesef 520 liraya satılan C6-01 senin telefonu havada karada tokatlar onu alsaydın senin cahilliginin suçlusu bizmiyiz.C6'yı ne için aldıgından haberin yok!

Lenneth

Üye

Bunlar böyledir, Nokia mı alsam deyince al al al al yaparlar. Ben aldım ama sorun yaşıyorum deyince banane senin sorunun derler geçerler :)

• Beğen
Tepkiler: nerdesingol ve fatih_347
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt