Telefon Tavsiyesi Zte Grand X

Sponsorlu Bağlantılar

blastx

blastx

Üye
    Konu Sahibi
Zte Grand X
merhaba arkadaşlar az evvel mcj sopping den zte grand x aldım 349 tl ye cihazı biraz aratırdım fiyatına göre iyi görünüyor ama yinede içimde kurtlar cirit atmakta D cihazı kullananlardan objektif yorumlar rica ediyorum duruma göre kargoyu iade edeceğim yardımcı olursanız minnettar olacağım teşekkürler

SuxQQ

SuxQQ

Üye
Adını ilk defa sizden duydum :p Araştırayım fikirlerimi sunarım. Hayırlı olsun.

SuxQQ

SuxQQ

Üye
Cihaz fiyatına oranla iyi gibi hocam günlük kullanımda sıkıntı yapacağını sanmıyorum. Ama öyle büyük ekşınlı şeyler beklemeyin :D Güle güle kullanın hocam berdiğiniz paranın karşılığını alırsınız kanımca.

fuko08

fuko08

Üye
Zte kötü bir marka değil sadece ülkemizde bilinmiyor. Vodafone gibi markaların telefonlarını da o yapıyor yani sorun çıkacağını sanmıyorum.

blastx

blastx

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarıyla katkıda bulunan herkese cok teşekkürlerevat arkadaşlar cihaz gelmiş durumda +ları hoş bir görüntüsü var elde rahat kontrol ediliyor
dokunmatik gayet iyi kamera idare eder video iyi sayılır 720p kayıt formatı 1080 değil ekran pixel i 240 dpi ve tatmin edici net bir görüntü sunuyor bildirim ve müzik sesleri fazla yüksek değil ama pürüzsüz müzik tutkunlarını pek tatmin etmez diye düşünüyorum işlemci bilindiği gibi terga2 çekirdek sayısı 2 ve 1ghz gayet iyi bir hızı var -leri arka kapağin görüntüsü sinirimi bozdu oyuncak gibi duruyor ram 339 mb görünüyor ve hiç bir uygulama yüklermeden dahi boştaki rem 20mb görünüyor :S android bildirim ekranındaki üst uygulama kısa yolları bulunmuyor onun yerine ayarlara giden tek bir kısa yol butonu var cihaz android 4.0.3 ön yüklü ve orjinal rom mevcut değil
herşeye rağmen 349 tllik fiyat göz önüne alındığında parasına değer bence :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: fuko08
fuko08

fuko08

Üye
Aynen