Zor karar: SE X10 - iPhone 3GS - Nokia X6

Sponsorlu Bağlantılar

lepises45

Üye
BEn X6 Kullanıyorum.Hızı gayet güzel görünüşü ve tasarımı çok hoş ekran hassaslığı oldukça mükemmel kapasitip ekran olduğunu anında hissediyorsunuz.Bana göre n900 alma İphone gibi herşeyi kısıtlayan telefona yaklaşma bile N8 benimde aklımda ama yıl sonunda piyasaya çıkacak ucuzlamasıda zaman alır bu yüzden x6tavsiyemdir kullanıyorum gayet memnunum...

The CoRRe

The CoRRe

Üye
bnce iphone 3gs

altinf

Üye
kesinlikle nokia x6 yı tavsiye ediyorum kamera+kapasitf ekran ve şık dizaynı ile diğerlerine fark atar. bu arada iphone ve x6 ikisinide kullandım. sony ericson a daha önceki tecrübelerimden dolayı bakmıyorum bile. düşünme x6 derim. şayet zamanım var diyorsan nokia N8 olayı koparacak haberin ola.

futbol123

futbol123

Üye
iphone 3gs 32gb tabiki

The CoRRe

The CoRRe

Üye
Bncede iphone 3gs 32gb...

tunataskiran

Üye
paran varsa tabii ki ıphone ama ben okadar para bayılmam diyorsan x6 kullanıcısıyım memnun kalacağından eminim. özellikle nokia kullanıcısıysan şaşma:d

OğuzcanAbi

Üye
n900

--------------- Ekleme ---------------

n900 diorum başka bişi demiyorum

saynars

saynars

Üye
KARDEŞİM BENCE NOKİA SEÇ...BENİM KUZANİMDE Bİ TANE SONY ERİCSON VARDI AMA BÖLE TELEFONUN UYGULAMALARI İÇ KARARTICI...I PHONE DERSEN HEM ÇOK PAHALI HEMDE BİRİSİYLE KONUŞURKEN YÜZÜN DOKUNMATİK EKRANA DEYİP KAPANABİLİYOR...NOKİA İSE KALİTELİ VE ÇOK ŞIK GÖZÜKÜYO...ZATEN EN ÇOK NOKİA DAYANIR BENDEN SÖLEMESİ :bigstar:

otoberk

Üye
Tartışmasız x10 ! Şuan elimde tutuyorum ve mükemmel bir telefon bazıları Androit uygulama zor demişler 5800 suan en cok uygulama olan telefonlardan biri fakat ilk çıktığı aylarda kaç uygulama bulabiliyorduk internette Androit yeni yapılmış ve Google gibi bir dev tarafından yazılmış bir sistemin çok kısa sürede gelişip uygulama sayısının artcağından yanayım ayrıca x10 harika derecede pratik ve hızlı bir telefon.Kesinlikle tavsiye ediyorum..ayrıca renk olayını fazla kafanıza takmayın Iphonela yan yana getirdiğimizde okadarda bir renk farkı yok.. !

ungood20

ungood20

Üye
= ) ordan burdan duyular şeyler yazılmış ceşitler hehh!

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
iphone 3gs hepsini devirir.

oxeman

Üye
bu telefonlardan vazgeç paran varsa galaxy s al yada samsung wave

sevimdemirci

Üye
bu tartışmalara son nokta koyuldu:)
iphone4 geldi ve bana kalırsa hem estetik hem ekran hemde işlemci olarak daha iyisi yok .
uygulamaların bolluğunu söylememe bile gerek yok:)

Üst Alt