Zor karar: SE X10 - iPhone 3GS - Nokia X6

Sponsorlu Bağlantılar

blackofday

blackofday

Üye
Apple iphone un yenisini en az 1 yıl sonra çıkarır bence, daha piyasada birsürü 3Gs warken...
Zaten yaza alırım ancak

1 yıl sonra çıkarır bence demişsin ama yanılıyosun arkadaşım şöyleki;

Apple'ın standartları vardır ve hiç şaşmaz.

- Her yıl haziran ayında yeni nesil iPhone duyurulur.
- Her yıl eylül ayında yeni nesil iPod'lar duyurulur
- Her yıl mayıs ayında yeni Macbook ve iMac'ler duyurulur.

Telefon seçimine gelince eksiklerini kabul etmekle beraber (ki bunların bi çoğu haziranda tanıtılacak olan iphone hd ile giderilecek gibi) kesinlikle iphone derim.

everest11

everest11

Üye
kesinlikle ıphome 3g al program ve oyunları cok kalıteli ıslemcı hızı felan cok ıyı

laveled

laveled

Üye
Apple iphone un yenisini en az 1 yıl sonra çıkarır bence, daha piyasada birsürü 3Gs warken...
Zaten yaza alırım ancak

1 yıl sonra çıkarır bence demişsin ama yanılıyosun arkadaşım şöyleki;

Apple'ın standartları vardır ve hiç şaşmaz.

- Her yıl haziran ayında yeni nesil iPhone duyurulur.
- Her yıl eylül ayında yeni nesil iPod'lar duyurulur
- Her yıl mayıs ayında yeni Macbook ve iMac'ler duyurulur.

Telefon seçimine gelince eksiklerini kabul etmekle beraber (ki bunların bi çoğu haziranda tanıtılacak olan iphone hd ile giderilecek gibi) kesinlikle iphone derim.

ewt haziranın 22 sinde tanıtılacak

Mygse

Mygse

Üye
    Konu Sahibi
@n!wa+*R™'ın söylediğine katılıyorum her ne alırsan al kimde olduğunu umursama. Sonuçta parası olan herkes gidip her türlü telefonu alabilir bizim millette fakir gezer ama herşeye parayı sonuna kadar basar. Nasıl fakiriz anlamadım... Bundan önceki yorumumun hala arkasındayım tek eklemek istediğim @n!wa+*R™'ın dediği gibi kimin kullandığı değil nasıl kullandığı önemli. Kimin kullandığı konusuna bakarsak iPhone Tikky telefonu demekten başka hiçbirşey kalmaz elimizde.

Sana en güzel tavsiyem kendine bir liste yap bu listeye istediğin telefonları yaz sonra öncelikleri Türkiyede olanlara ver ve büyük mağazalara yada telefon bayiilerine gidip bu telefonları teşhir ürünleri ile dene hatta varsa arkadaşlarından 1-2 gün ödünç iste. Türkiyede olmayanlar için kullanan kişiler bulup onlardan alıp denemekten başka birşey söyleyemem.
Telefon yurt dışından geleceği için Türkiye de olup olmaması sorun değil fakat dediğin gibi denemek de lazım...

@blackofday

Prensipleri olduğu kesin fakat ne kadar gerçekçi olduğu tartışılır bence
Ayrıca bütçem geniş olmasına rağmen 3GS bile şu an 1500+ iken , yeni iPhone un fiyatı beni aşacak gibi geliyor :)

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Bu 3 telefon arasından, en kötü iPhone. Uygulamaları güzel olsa da artık kız kardeşim bile telefona hack atabilir.
Sonra X6. Dediğin gibi capacitive ekranı dışında 5800'dan pek farkı yok gibi.
Bunların arasından en iyisi Xperia ama, yerinde olsam Sony Ericsson almazdım.
Biraz daha beklersen, Sharp ile Microsoft'un yapacağı telefonun çıkması bekleniyor.
Yerinde olsam bekleyip onu alırdım, eğer bekleyemezsen de Anıl abinin dediği gibi N900'e yönelirdim.
Ama yine de seçim senin.. :oke:

Mygse

Mygse

Üye
    Konu Sahibi
Bu 3 telefon arasından, en kötü iPhone. Uygulamaları güzel olsa da artık kız kardeşim bile telefona hack atabilir.
Sonra X6. Dediğin gibi capacitive ekranı dışında 5800'dan pek farkı yok gibi.
Bunların arasından en iyisi Xperia ama, yerinde olsam Sony Ericsson almazdım.
Biraz daha beklersen, Sharp ile Microsoft'un yapacağı telefonun çıkması bekleniyor.
Yerinde olsam bekleyip onu alırdım, eğer bekleyemezsen de Anıl abinin dediği gibi N900'e yönelirdim.
Ama yine de seçim senin.. :oke:
Bahsettiğin telefon ne zaman çıkacak ki? zaten ağustos gibi alıcam ama?

laveled

laveled

Üye
arkadsim sen hazirani bekle iphone hd bi tanitilsn

blackofday

blackofday

Üye
Telefon yurt dışından geleceği için Türkiye de olup olmaması sorun değil fakat dediğin gibi denemek de lazım...

@blackofday

Prensipleri olduğu kesin fakat ne kadar gerçekçi olduğu tartışılır bence
Ayrıca bütçem geniş olmasına rağmen 3GS bile şu an 1500+ iken , yeni iPhone un fiyatı beni aşacak gibi geliyor :)

Evet iphone 3gs 32 gb şuan 1800 civarında.Aslına bakarsan bu fiyat benide aşıyo ancak bende senin gibi beklemedeyim şu an.Temmuzda amerikadan bi tanıdık vasıtasıyla getirtcem.Daha önce bi kaç kişiye getirdi söylediğine göre işlemleri falan filan derken 600 tl civarı bişey tutuyomuş.Ancak biz burda aynı telefona tam 3 katını ödüyoruz.Ne kadar sömürüldüğümüzü düşünün artık.

Mygse

Mygse

Üye
    Konu Sahibi
Evet iphone 3gs 32 gb şuan 1800 civarında.Aslına bakarsan bu fiyat benide aşıyo ancak bende senin gibi beklemedeyim şu an.Temmuzda amerikadan bi tanıdık vasıtasıyla getirtcem.Daha önce bi kaç kişiye getirdi söylediğine göre işlemleri falan filan derken 600 tl civarı bişey tutuyomuş.Ancak biz burda aynı telefona tam 3 katını ödüyoruz.Ne kadar sömürüldüğümüzü düşünün artık.

600 den biraz daha fazla tutyor bildiğim kadarıyla 3GS 32 GB amerika da

blackofday

blackofday

Üye
Şurda tam şu fiyata satılıyo diyemem çünkü bilmiyorum ama getirecek kişi herşey dahil 600 dedi bende ona göre konuşuyorum.

baranas

Üye
Htc hero yada bak istersen

Mygse

Mygse

Üye
    Konu Sahibi
başka fikri olan?

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
HTC'yi gözden kaçırma derim ben
bu siteden bütün HTC modellerine ve özelliklerine bakabilirsin. Orta sınıf modellerin yanında çok kaliteli modelleri de var. Hemde iPhone ile aynı fiyata getirebileceğin modeller. Dersanedeki arkadaşımda Diamond2 modeli var Windows Mobile, Symbian kullanmaya alışan bana karışık gelse de telefon gayet güzel bir performansa sahip.

Mygse

Mygse

Üye
    Konu Sahibi
HTC'yi gözden kaçırma derim ben
bu siteden bütün HTC modellerine ve özelliklerine bakabilirsin. Orta sınıf modellerin yanında çok kaliteli modelleri de var. Hemde iPhone ile aynı fiyata getirebileceğin modeller. Dersanedeki arkadaşımda Diamond2 modeli var Windows Mobile, Symbian kullanmaya alışan bana karışık gelse de telefon gayet güzel bir performansa sahip.
Tasarımlarından hiç ama hiç hoşlanmıyorm HTC telefonların :/

aykut_ksaa

aykut_ksaa

Üye
nokia almada ne alırsan al...

EFECEL

EFECEL

Üye
arkadaslar kimse se yi dikkate almamıs... zamanında p serisini ortaya çıkarıp bizi gerçek smartphone ile tanıştıran marka oldugunu unutmayalım unutmadan se - satio da dusunebilirsin

Mygse

Mygse

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar kimse se yi dikkate almamıs... zamanında p serisini ortaya çıkarıp bizi gerçek smartphone ile tanıştıran marka oldugunu unutmayalım unutmadan se - satio da dusunebilirsin

şu an X10 da karar kıldım fakat yazı bekliyorm yeni modelleri de görmek istiyorum :)

rocknroll94

rocknroll94

Üye
İphone'u hiç kimseye tavsiye etmiyorum.Hem flah desteklemiyor hemde bataryanın ömrü bitince değişmiyor bu yüzden çöpe atmak zorunda kalıcaksın.Bu 3 telefonadan birini istiyorsan X6 yı almanı öneririm.Hem ekranı kapasitif,5800 la galiba aynı özelliklere sahip.Ama SAKIN Iphone alma.

Üst Alt