Zor karar: SE X10 - iPhone 3GS - Nokia X6

Sponsorlu Bağlantılar

Progressivity

Progressivity

Üye
Nokia N8 ve HTC Evo 4G çıkıcak sanırım ağustosa kadar onları da bir düşün derim ikisi de canavar mübarek birde şu var sonuçta ne alırsan al eksiksiz bir telefon olmayacak asla illa bir eksik yanı kalır ztn bu cep telefonu şirketlerinin uyguladıkları en güzel satış politikasıdır önemli olan senin hangi özelliklere önem verip neyleri daha çok kullandığın bir oyun ve uygulama canavarı istiyorsan tabikide İphone ama bunlarla pek işin olmuyorsa daha çok işin Multimedya ve İnternet tarafıyla ilgileniyorsan Nokia ve Diğer markaların bu amaca uygun çok güzel telefonları var ve yenileride çıkacak kolay gelsin :)

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Aralarından en iyisi tabiki X10 Fakat ben biraz daha bekleyip ben de N8 veya HTC EVO 4G almanı tavsiye ediyorum .

Mygse

Mygse

Üye
    Konu Sahibi
Şu an kafamda aslında HTC Desire var. X10 un daha gelişmişi gibi birşey.
N8 pek güzel değil görüldüğü gibi ama htc evo 4g yi inceliyeceğim

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
HTCler coştu.. :)

GANG BANG

GANG BANG

Üye
Kesinlike HTC EVO 4G derim

Burda bi tanıtım vidyosu var.

Yurdışı fiyatı şuan için 600$ sanırım.

WitchKing

Üye
kendin bilirsin ama bence x6. nokia olsun taşdan olsun.

Progressivity

Progressivity

Üye
HTC EVO 4G çok deli bişey ya fiyatı da pahalı olcak ama fiyatı düşünce kesin alıcam bu telden tasarım itibariyle de mükemmel

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Şu an en iyi telefon HTC EVO 4G ..

aykut_ksaa

aykut_ksaa

Üye
nokia x6

Necmati

Necmati

Üye
ben herzaman nokıa derim ama sonuçta oda ıphone yani odakalite :D

nakedevil

Üye
Dostum bende htc hd2 ile xperia x10 arasında kaldım ama tercihim xperia x10 dan yana oldu, tr ye gelmesini bile beklemedim yurtdışından sipariş verdim haziranda elimde sabırsızlıkla bekliorum

Progressivity

Progressivity

Üye
Çok yakında nokia gerçek bir i-phone katili olarak N8'i çıkaracak, ben inceledim N8 de çok güzel bir telefon bu telefonu es geçme derim

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
.N8'de harika Nokia sonunda akıllı telefon pazarında coşturmaya başladı telefonlarını ..

deadly105

Üye
sakın ama sakın İphone alamk gibi bir hata yapma:nono:.flash desteğinden bile aciz:off: ve özelliklerine göre pahalı bir telefon.

laveled

laveled

Üye
bende n8 araştırdım ve bir iphone hayranı olarak ağzım açık kaldı. hakikaten bu teknolojiye ayak uydurmak çok zorimdi iphone 4 mü alsam yoksa n8 imi beklesem

--------------- Ekleme ---------------

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
nokia dan vazgeçme bnce

Progressivity

Progressivity

Üye
oyun açısından yine i-phone daki kadar kaliteli oyunlar beklememek gerek nokia cihazlarda ram problemi her zaman olmuştur yine N8'de de sıkıntı olabilir onun dışında her yönüyle i-phone u ezer bu telefon

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
.N8'i bekle bence..

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
ben de x6 yı düşünüyorum ama N85 de tip olarak çok etkiliyor beni bana zarif bi telefon lazım ama bakıyorum ya zarif değil ya da çok kaba

americanboy

americanboy

Üye
arkadaşlar n8 de ram problemi olmayacak 256 mb ram kullanıyor 3D grafik hızlandırıcısı var iphone kalitesindeki oyunları açabilecek düzeyde zaten symbian 3 stabil çalıştığından ram problemide yaşanmayacaktır.ama şuanda seçim yapsam zaten 5800 kullanıyorum ben x6 16 gb alacam sana tavsiyem odur ama oyuna düşkünüm iphone lamalıyom diyorsanda o parayı vereceğine psp alırsın daha iyi çünkü başka bir artısı yok iphone nun tek keklimeyle şuandaki cihazlara baktığımda x6 yı tek geçerim seçim senin

Üst Alt