Macera Zombie HQ - Muhteşem Macera Oyunu Windows Phone

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Zombie HQ - Muhteşem Macera Oyunu Windows Phone
Zombie HQ eğer zombi oyunu oynamayı seviyorsanız Windows Phone 8 cihazınızda oynamaktan büyük keyif alabileceğiniz ücretsiz olarak oynanabilen bir Windows Phone oyunudur.

Zombie HQ'nün hikayesi sakinlerinin büyük bir çoğunluğu zombilere dönüşmüş bir şehirde geçmektedir. Bütün barlar kapatılmıştır ve bir içki içmek ve rahatlamak için hiçbir yer yoktur. Bu zombilerle kuşatılmış şehirde hayatta kalan birkaç kahramanın macerasına tanık oluyoruz. Kahramanlarımızın öncelikli hedefi nefes alabilecekleri güvenli bir sığınak bulmaktır. Sığınağımızı bulduktan sonra ise sıra pis ve kokuşmuş zombileri ait oldukları yere göndermeye ve şehri geri almaya gelecektir.

Zombie HQ'da birçok farklı silah seçeneğine sahibiz. Dilersek keskin nişancı tüfeğiyle zombileri uzaktan sevebilir, dilersek kılıç veya elektrikli testeremizle sevgimizi yakından gösterebiliriz.

Zombie HQ bize oldukça hızlı ve aksiyon dolu bir oynanış sunmaktadır. Oyunda karakterimizi kuş bakışı olarak kontrol ediyoruz. Klasik bilgisayar oyunlarından Crimsonland'a benzeyen bu oyun yapısı etrafınızı saran zombilerin sayısı arttıkça daha da eğlenceli olmaya başlamaktadır. Zombie HQ'da bize sunulan farklı görevlerde yiyecek ve içecek gibi kaynak arayışına çıkabilir veya azılı zombileri avlamaya çıkabiliriz.

Zombi kıyametinin ortasındaki kahramanlarımızın kullandığı sığınağı dekore edebilmek de mümkün. Ne de olsa kıyametin içindeyiz değil mi? Eğer kıyamet kapımızdaysa neden sığınağımıza jakuzimizi ve bilardo masamızı yerleştiremiyoruz?

Zombie HQ kahramanlarımız için en son modayı takip etmemizi sağlayan kıyafet seçenekleri de sunuyor. Oldukça eğlenceli bir oynanışı derin bir içerikle besleyen oyun oynanmayı hak ediyor.

 

Ekli dosyalar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
teşekkürler
 

Benzer Konular



Üst Alt