Dredd vs Zombies Oyun İncelemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Dredd vs Zombies Oyun İncelemesi
Windows Phone 8 Harikalarından Dredd VS Zombies!



Guns 4 Hire incelemesinden sonra okurlarımızdan biri bana "Aynı geliştiricinin daha güzel bir oyunu var.Hem de grafikleri daha iyi" dedi ve hemen o oyunu indirdim ve oynadım.Benim söylediğim şey ise:"Vaay bu oyun en az Guns 4 Hire kadar iyi!"

Sunum mükemmel,oynanış harika ve oyun gayet uzun soluklu.Windows Phone 8 için bu kadar uzun oyunlar henüz çok yok.Her neyse bu kadar konuştuğumuz yeter,oyuna bir göz atma vakti geldi.

Genel Puan 5/5: Daha önce de söylediğimi biliyorum ancak Guns 4 Hire incelemesinden sonra Windows Phone'u cidden önemseyen bir kaç geliştiriciden biridir Rebellian.Oyun akıcı ve olağanüstü grafikleriyle,harika sesleriyle ve güzel oynanışıyla vaktinizi çook çok rahat bir şekilde ele geçirecek!

Süper oyunlar kategorisindeki bu oyun,gelecek bir çok 'sağlam' oyuna rağmen dikkatlerimizi üzerine çekmeyi başardı ve bu küçük incelemede bile ne kadar mükemmel olduğunu bizlere kanıtladı.Şu an oyunun devamını görmek için sabırsızlanıyorum :)



Sunum 5/5:
Bahsettiğimiz gibi grafikler şahane.Etkileyici renkler,ince detaylara sahip dokular,hoş animasyonlar,göz alıcı efektler...
Müzikler zaten süper!Ateş ve ölüm sesleri çok gerçekçi,zombilerin vurulmaları çok gerçekçi ve bir o kadar da dehşet verici.Eğer Guns 4 Hire oyununun görsellerini başarılı bulduysanız,bu oyunu da çok beğeneceksiniz.

Lumia 920'mde denediğim oyun daha ilk saniyesinde başladı.Açılması cidden çok kısa sürüyor ve yükleme ekranı ile karşılaşmıyorsunuz bile.Bu oyun iyi programlamanın nimetlerinden biri!

Oynanış 5/5:Oynanış olarak basit ama bir o kadar da güzel olan uzaktan kontrol ettiğimiz kahramanımızın kontrolleri ise bir parmağımızla yönünü belirleyip bir parmağımızla da ateş ettiğimiz kolay ama zevkli oyunlardan biri.Bu iyi bir şey çünkü çok karmaşık değil aynı zamanda çok da çocuk oyuncağı değil.Normalde kahramanımız hedeflere otomatik olarak isabet ettiriyor ancak özel bir atış yapmak istediğinizde-gaz bidonlarını havaya uçurmak gibi- sadece istediğiniz bölgeye dokunmanız yeterli oluyor.

Her bölümden önce size silah seçme imkanı tanıyan oyunda,başlangıçta iki silahınız var,diğer ihtiyacınız olan silahlar ise kilitli olarak geliyor.Bunlara ek olarak ta üç adet özel seçenek mevcut.(Ekstra şarjör gibi).Bu silahları geliştirmek müümkün.Tabi ki yeterli krediye sahipseniz.Geliştirdiğinizde daha hızlı doldurulan pompalı tüfeklere yada daha büyük kalibreli silahlara sahip oluyorsunuz.




Akılda Kalıcılık 5/5:Eğer bu oyunu bitirdiyseniz oyunun biraz daha olması ve biraz daha boş vaktinizin olması için yalvaracaksınız.Çünkü gerçekten uzun süren bir oyun bu.Üç 'dünya'dan her biri 10 seviyeye sahip.Artan her seviyede oyunun biraz daha zorlaştığını hissedebiliyorsunuz.Bazen bir bölümü atlamak için bir çok tekrar yapmanız gerekecek.Saatlerce oynamama rağmen hala oyunun sonundan çok çok uzak olduğumu biliyorum.

Gördüğünüz gibi oyun gerçekten harika.Bu oyun benim için tamamen sürpriz oldu çünkü ücretsiz ve bunu oynamayı aklımdan bile geçirmiyordum.

Dredd vs Zombies oyununu indirin!
 
  • Beğen
Tepkiler: Web Designer


PureFood

PureFood

Üye
Bir haftada bitirdim tüm bölümleri senaryo olarak, ekstra bir ölüm daha vardı sanırım ölmeden kaç zombi öldürmeydi o sanırım, o da sarmayınca kaldırdım. Ama inanılmaz bir oyun. Tek eksiği checkpoint falan yok, az sinir olmadım bu yüzden. Tam bölüm biteck tamamladım şurda kalmış 10 canavar ama adam ölüyor hop en baştan başla :angry::ehe
 
ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Oyunun cilveleri demek ki :)
 
PureFood

PureFood

Üye
Hemde ne cilve ama olsun :D Arkadaşıma söyledim 4S'e sende yükle dedim, yükledi açıldı ama... :hmmm Olmuyor işte 4,5 inç ekrana alışınca ne oynanırsa oynansın diğerlerinde izlemesi bile sarmıyor :D S3 gibi telefonlar hariç tabi 4,8 inç ona lafımız yok.
 
ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Aynen diğerleri onun çakması gibi yada eski sürümü gibi geliyor.Yanlız onlarda dead trigger diye bir oyun var canavar gibi.
 
PureFood

PureFood

Üye
O zaman bize de gelir umarım.
 
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Vay Bee Oyuna Bak
 
komando04

komando04

Üye
teşekkürler kardeşim
 
ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
:rica: abicim :)
 
NUD

NUD

Üye
bir haftadır flan oynuyorum mükemmel tek kelime ile
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt