Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zensis PhotoRite SP 6.11 s60 v3
Sponsorlu Bağlantılar
baronofnights
Üye
Tskler Kardeş
hkndmrl
Üye
güzel paylaşım sağol...
ilhangec
Üye
sağolasın çok güzel
matador_paco
Üye
Dostum eline sağlık ... Kolay gelsin ...
sahin.
Üye
saol kardeş eline sağlık
TÜRKİYENİN EN İYİ CEP FORUMU
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
waspor
Üye
gzl paylşmm ......
--------------- Ekleme ---------------
bnde bole bi progrm arıodum ii oldu saol
Arazlam
Üye
teşekkürler
seyfiacar
Üye
teşekkürler saygılar
arkadaşlar önce yüklemedi sonra tarihini 2007 yaptım yükledi,sonra tekrar 2008 yaptım okey
saol paylaşım için.. eskiden kullandığım proyu yeni telf. kullanacağım..
alevtopu
Üye
teşekkürler
asii genç
Üye
Paylaşım İçin Teşekkürler...
pshicopath
Üye
şu sertifika olayına harbi uyus olmaya başladım... neredeyse bütün programların süresi geçmiş sertifikası var. ben beceremedim bi türlü arkadaşlar biri bana yardımcı olabilir mi????
şu sertifika olayına harbi uyus olmaya başladım... neredeyse bütün programların süresi geçmiş sertifikası var. ben beceremedim bi türlü arkadaşlar biri bana yardımcı olabilir mi????
Ben de de Aynı Hata Oldu Ama Tarihi 2006 Yılına Aldım ve Oldu Dene Sende Olur O zaman
partan003
Üye
saol
valla bende yükleyemmedim süreyi 2004 e kadar getirdim ama bi faydası olmadı şu purogramın düzgün çalışanı yokmu arkadaşlar nasıl ederiz nerden buluruz yardım lütfen
partan003
Üye
saol indirdim yüklenmiyor süresi geçmiş sertifiga diyor bende tarihi 2005 getirdim yükleniyor arkadaşlar tasalanmayın güzel bir purogrammış uraşın yükleyin deneyin hakvereciksiniz