Zenfone 2 Telefondan dışarı ses çıkmıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

x41

x41

Üye
    Konu Sahibi
Zenfone 2 Telefondan dışarı ses çıkmıyor.
Öncelikle herkese Merhaba arkadaşlar 20 Gün önce vatan'dan aldığım Asus Zenfone 2 16 GB(ROM) 4GB (RAM) telefonu 20 gün boyunca oldukça düzgün bir şekilde kullandım hiç bir problem yaratmadı ama dün telefon'la film izledikten sonra sıkıldım kenera indirdim.Yaklaşık yarım saat sonra telefonu elime aldığımda telefon höparlöründen ses çıkmamaya başladı Telefona Reset ve Hard Reset attım ama işe yaramadı hiç bir yerinden darbe yada sıvı almamıştır kulaklıkla muzik dinlediğimde ses var birde muziği açık bıraktım bir kaç kez ses gidip geldi yardımcı olursanız sevinirim daha 20.günden böyle bi sıkıntı çıkarması insanın canını sıkıyo Herkese İyi Günler.

Son düzenleme:

minoo

minoo

Üye
Dışarı ses çıkmıyor derken hoparlörden bahsediyoruz, değil mi?

x41

x41

Üye
    Konu Sahibi
Aynen Hoparlörden

minoo

minoo

Üye
Hoparlör sorunu varsa servise göndermen lazım telefonu.

x41

x41

Üye
    Konu Sahibi
Bugün göndericemde inşallah servis daha beter hale getirmez Asus sanırım türkiye'de bozuk telefonları pazara soktu herkes şikayetçi aslında telefon onnumara çok hızlı sürekli yazılım güncellemesi alıyo ama böyle bi sorun olması beni telefondan soğutttu

minoo

minoo

Üye
Bugün göndericemde inşallah servis daha beter hale getirmez Asus sanırım türkiye'de bozuk telefonları pazara soktu herkes şikayetçi aslında telefon onnumara çok hızlı sürekli yazılım güncellemesi alıyo ama böyle bi sorun olması beni telefondan soğutttu

Olabilir bu gibi durumlar, soğutmasın seni. Tamir edilir, gönderilir :)
Her cihazda olabilir böyle durumlar. Sadece Asus olarak düşünme.

x41

x41

Üye
    Konu Sahibi
ASUS'a pc donanımı kısmında Hep Saygıyla baktım gerçektende mükemmel ürünleri var ama bu iş şans işi elektronik haklısın üzülmeye değmez Genede Saol.

• Beğen
Tepkiler: minoo