şimdi yeniden aklıma takıldı cevap 95 tl dedik ama.Aslında cevap 100 milyon + sigara olsamı lazım.
1- Şimdi ilk olarak ortalıkda bir 5 tl var dedik bu beş tl yi bakkal amcaya kim vedi ?
Cevap= Bakkal amcamız bu 5 tl yi kendine kendisi verdi.
Peki neden öyle oldu?
Şöyle oldu; Para fırıncıdan bozdurulduktan sonra bu 100 tlnin 95 tlsi verildi müşteriye verildi, 5 tlsinide bakkal aldı.Buraya kadar sorun yok.Sorun şurda;
Fırıncı sahte olan parayı bakkaldan sahtesiyle değiştirdiğinde bakkal kendi kasasındaki yüz tlyi yırtınca o 5 tl nin hiçbir değeri kalmıyor.""dikkatinizi çerim bu para müşteriden çıkmıyor , fırıncıdanda çıkmıyor ama bakkal kendi kendisine vermiş oluyor bu 5 tlyi.
Yani satılan sigara beleşe verilmiş oluyor bu noktada.
2-Zarar ise yırtılan 100 tl den geliyor ve + beleşe giden sigaradan yani .d 100+5=105 zarar diyebiliriz.
Hocam ne yaptiniz? Bak oyuna geliyorsunuz. Zarar 95 TL + sigara.
asıl siz oyuna geliyorsunuz adamın para vermeden sigara ve 95 tl aldığını düşünün birde pastaneciye verilen para var ortada
Arkadaşlar O Bakkalı bulup sordum sakin olun...
Mahallenin gençleri yakalamışlar sahtekarı, Parayı ve sigarayı almışlar..
zarar eden kimse yok tamam sakinleşelim artık![]()
) Kesin yakalanana kadar paketi acip sigara icmistir 
Hocam musteriye giden para zaten pastanenin parasiydi, o parayi 2 kere saymis oluyorsunuz bu hesapla.bence 195+ sigaranın alış fıyatı
çünkü 95 lira+sigara müşteriye
100 lira da pastaneci
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
durun başkalarını sokmayın araya
şu 95 diyenleri anlamıyorum zaten 105 lira sahtekara gitti 95 tl para verdi yani ondan 5 tl aldı ama o 5 tl'de sahte paradan sonuçta yani 100 tl bir de sigara 5 tl ne yaptı 105 tl zaten sahtekara gitti o Allah'ın emri
eee 100 tl'de pastaneciye verdi bu adam ne oldu ? 105 + 100 = 205 işte daha ne uzatıyorsunuz 
ya biz pastaneciyle bakkala yetişemiyoruz fırıncı diyenler olmuşdurun başkalarını sokmayın araya
şu 95 diyenleri anlamıyorum zaten 105 lira sahtekara gitti 95 tl para verdi yani ondan 5 tl aldı ama o 5 tl'de sahte paradan sonuçta yani 100 tl bir de sigara 5 tl ne yaptı 105 tl zaten sahtekara gitti o Allah'ın emri
eee 100 tl'de pastaneciye verdi bu adam ne oldu ? 105 + 100 = 205 işte daha ne uzatıyorsunuz
![]()