tatlım bu kadar üzme kendini sen daha genç öğretmensin.Herkes bosuna kafa sisiriyor.Diger zararlarla ne isiniz var adamın kasasına 5 lira giriyor sonra 100 lira pastaneciye veriyor zararı böylece 95 lira.Sigarayı da isin içine katarsak zararı 100 lira olur ögretmenlik hiç bana göre degilmis![]()
Herkes bosuna kafa sisiriyor.Diger zararlarla ne isiniz var adamın kasasına 5 lira giriyor sonra 100 lira pastaneciye veriyor zararı böylece 95 lira.Sigarayı da isin içine katarsak zararı 100 lira olur ögretmenlik hiç bana göre degilmis![]()
Simdi olduÖgretmen mi?
Yani diyorum ki ögretmen olsam cinnet geçirirmisim iyiki olmamısm yanlıs anlasılma olmasın![]()

pastaneciye veriyor 5
değerinde sigara veriyor 105
zarar etmiş oluyor 95
diyen arkadaşlar o 5
100
nin içinde gidiyor zaten
nin 5
si kasaya 95
si müşteriye veriliyor sonra pastaneci para sahte diye 100
alıyor bakkaldan kasadaki 5
de gitmiş oluyor üstelik bedavaya sigara vermiş oluyor toplam zarar 105
dir...Birazdan Cevabı Açıklayacağım..Herkes Son Cevabını Yazsın.

Yeni Paylaşımlarımda Görüşmek Üzere...Arkadaşlar Şimdi Kısaca Cevabı Açıklıyorum: Bakkal Amcamızın Eline 5 Tl Para Geçmiştir. Daha Sonra 100 Tl Pastaneciye Vermiştir. Bu Durumda Cevap Bakkal Amcamız 95 Tl Zarar Etmiştir.. Haa Şimdi Sigara Maliyeti Ne Oldu Dediğinizi Duyar Gibiyim. Fakat Soruda Öyle Bir Durumdan Bahsetmedim.. Bu Arada Cevaplarınız Ve Bu Soruyu Çözme Hırsınız Beni Bir Türk Vatandaşı Olarak Gururlandırdı.. Tabii Çoğunuzun Cevabı Yanlış Ama O Ayrı Bir MeseleYeni Paylaşımlarımda Görüşmek Üzere...

Soruda öyle bir durumdan bahsetmemiş olsanda öyle bir zararda söz konusuArkadaşlar Şimdi Kısaca Cevabı Açıklıyorum: Bakkal Amcamızın Eline 5 Tl Para Geçmiştir. Daha Sonra 100 Tl Pastaneciye Vermiştir. Bu Durumda Cevap Bakkal Amcamız 95 Tl Zarar Etmiştir.. Haa Şimdi Sigara Maliyeti Ne Oldu Dediğinizi Duyar Gibiyim. Fakat Soruda Öyle Bir Durumdan Bahsetmedim.. Bu Arada Cevaplarınız Ve Bu Soruyu Çözme Hırsınız Beni Bir Türk Vatandaşı Olarak Gururlandırdı.. Tabii Çoğunuzun Cevabı Yanlış Ama O Ayrı Bir MeseleYeni Paylaşımlarımda Görüşmek Üzere...
Tebrikler Gökhan 
Arkadaşlar Şimdi Kısaca Cevabı Açıklıyorum: Bakkal Amcamızın Eline 5 Tl Para Geçmiştir. Daha Sonra 100 Tl Pastaneciye Vermiştir. Bu Durumda Cevap Bakkal Amcamız 95 Tl Zarar Etmiştir.. Haa Şimdi Sigara Maliyeti Ne Oldu Dediğinizi Duyar Gibiyim. Fakat Soruda Öyle Bir Durumdan Bahsetmedim.. Bu Arada Cevaplarınız Ve Bu Soruyu Çözme Hırsınız Beni Bir Türk Vatandaşı Olarak Gururlandırdı.. Tabii Çoğunuzun Cevabı Yanlış Ama O Ayrı Bir MeseleYeni Paylaşımlarımda Görüşmek Üzere...

Yok hocam zarar zarardir, sigara niye sayilmasin?
Sen zarari soruyorsun, kasasindan ne kadar cikti demiyorsun.
Ben kesinlikle 95 tl + sigara olarak diretiyorum. Karsi olan varsa belirtsin. Hakli goren de tabii![]()