zeka sorusu yardım

Sponsorlu Bağlantılar

keansue

keansue

Üye
    Konu Sahibi
sınırlı ingilizcemle yabancı forumlara baktım ama pek bir sonuç bulamadım ah bi launcher yüklesem olay bitecek yaya bu replikaların driverlarını nerden bulacagım

TheMadness

TheMadness

Üye
sınırlı ingilizcemle yabancı forumlara baktım ama pek bir sonuç bulamadım ah bi launcher yüklesem olay bitecek yaya bu replikaların driverlarını nerden bulacagım

Driver kolay iş cihazın boardını söyle driverları atayım.

keansue

keansue

Üye
    Konu Sahibi
Driver buldum yine yapamadım telefoncuya vercem de onun da yapacağını sanmıyorum

Pianist07

Pianist07

Üye
E telefonun micro SD'sini bilgisayara bağla, CWM at. Sonra diğer arkadaşların verdiği dosyayı flashla?

keansue

keansue

Üye
    Konu Sahibi
Pianist07

Kardeş biraz daha açık yazabilir misin nasıl atacağımı felan

Pianist07

Pianist07

Üye
Pianist07

Kardeş biraz daha açık yazabilir misin nasıl atacağımı felan

Usb girişli SD kart adaptörleri var ya, onlardan al bi tane. 5 lira falan olur maksimum. Telefoncularda satılır. Ona SD kartını, adaptörü de bilgisayara tak. CWM'yi ve şu arkadaşın verdiği linkteki zip halinde olan launcheri indir:

Bu iki dosyayı, hiç bozmadan, zip halinde SD kartına at. Sonra telefonunu kapatıp recovery modunda aç. Install zip from SD gibi bi seçenek olması lazım. Ona gir, oradan CWM'yi seç. Menü değişti. Şimdi bu yeni menüden tekrar Install zip from SD card, oradan choose zip from SD card'ı seç. Oradan da drebel93'ün verdiği zip halindeki Smart Launcher'i seç. İşlem bitince reboot system now'ı seç.

Umarım işe yarar..

keansue

keansue

Üye
    Konu Sahibi
Yardımın için teşekkür ederim telefon şu an ben de değil yarın deneyip haber edeceğim yalnız stock recoveryden zip dosyası yuklenemıyor diye biliyorum CWM nin zip dosyası daha mı farklı?

Pianist07

Pianist07

Üye
Yardımın için teşekkür ederim telefon şu an ben de değil yarın deneyip haber edeceğim yalnız stock recoveryden zip dosyası yuklenemıyor diye biliyorum CWM nin zip dosyası daha mı farklı?

Yükleniyor yükleniyor merak etme sen. Yarın dene. Bu büyük bi ihtimal işe yarayacak.

keansue

keansue

Üye
    Konu Sahibi
İşe yararsa duanın hasını alacaksın :) bu cwm nin zipi hangi sitelerde olur direkt yazsam çıkar değil mi