Yapay zeka önerir misiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet Zurna dürüm

Üye
    Konu Sahibi
Yapay zeka önerir misiniz
Merhaba sosyal medyada hep karşıma çıkıyordu işte resim yapabilen yapay zekalar hayal ettiğimiz düşündüğümüz şeyleri yapan yapay zekalar bunlardan Türkçe dil destekleyen adamakıllı bildiğiniz yapay zeka var mı acaba hiçbir gün lazım olacağı aklıma gelmemişti logo tasarlatacağım çünkü

Not: Birkaç yapay zeka buldum fakat sanırım Türkçe desteklemedikleri için logoya yanlış veya tuhaf kelimeler harfler eklediler bu şekilde bir hatayla karşılaşmayacağım bir yapay zeka atarsanız sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Baydırman

Dobraokuyucu

Üye
Copilot güzeldir.

• Beğen
Tepkiler: Baydırman
eflatun987

eflatun987

Üye
Selam.
Telefon Rehperine ekle
+1-877-224-1042
Whatsappta bu numaraya benle türkçe konuş yaz. Yapay zeka ücretsiz. Resim ve sohpet robotu...

Copilot güzeldir.
🤔

Ücretsiz Yapay zeka logo yapmıyor diye biliyorum. Kullandıklarımda standart ücretsiz olanları engelli olabilir.
Mesaj birleştirildi:

Bir yapay zekanın kaliteli veya kalitesiz olduğunu anlaya biliyorum. O yapay zekayla 30 dakika mesajlaşınca anlaşılıyor. İngilizceye yatkın olduğundan belli ediyor. Şayet çabuk kızarsa kalitesizdir. Yani Bir konuda yazışırken engelli durumlarda üstüne gidince cevap verme dili türkçeden ingilizceye dönüyor. Ben buna yapay zekayı kızdırmak diyiyorum.
:zuhaha:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2625978 ve Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Selam.
Telefon Rehperine ekle
+1-877-224-1042
Whatsappta bu numaraya benle türkçe konuş yaz. Yapay zeka ücretsiz. Resim ve sohpet robotu...

🤔

Ücretsiz Yapay zeka logo yapmıyor diye biliyorum. Kullandıklarımda standart ücretsiz olanları engelli olabilir.
Mesaj birleştirildi:

Bir yapay zekanın kaliteli veya kalitesiz olduğunu anlaya biliyorum. O yapay zekayla 30 dakika mesajlaşınca anlaşılıyor. İngilizceye yatkın olduğundan belli ediyor. Şayet çabuk kızarsa kalitesizdir. Yani Bir konuda yazışırken engelli durumlarda üstüne gidince cevap verme dili türkçeden ingilizceye dönüyor. Ben buna yapay zekayı kızdırmak diyiyorum.
:zuhaha:
Zekice