Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sınırlı ingilizcemle yabancı forumlara baktım ama pek bir sonuç bulamadım ah bi launcher yüklesem olay bitecek yaya bu replikaların driverlarını nerden bulacagım
sınırlı ingilizcemle yabancı forumlara baktım ama pek bir sonuç bulamadım ah bi launcher yüklesem olay bitecek yaya bu replikaların driverlarını nerden bulacagım
Usb girişli SD kart adaptörleri var ya, onlardan al bi tane. 5 lira falan olur maksimum. Telefoncularda satılır. Ona SD kartını, adaptörü de bilgisayara tak. CWM'yi ve şu arkadaşın verdiği linkteki zip halinde olan launcheri indir:
Bu iki dosyayı, hiç bozmadan, zip halinde SD kartına at. Sonra telefonunu kapatıp recovery modunda aç. Install zip from SD gibi bi seçenek olması lazım. Ona gir, oradan CWM'yi seç. Menü değişti. Şimdi bu yeni menüden tekrar Install zip from SD card, oradan choose zip from SD card'ı seç. Oradan da drebel93'ün verdiği zip halindeki Smart Launcher'i seç. İşlem bitince reboot system now'ı seç.
Umarım işe yarar..
keansue
Üye
Konu Sahibi
Yardımın için teşekkür ederim telefon şu an ben de değil yarın deneyip haber edeceğim yalnız stock recoveryden zip dosyası yuklenemıyor diye biliyorum CWM nin zip dosyası daha mı farklı?
Yardımın için teşekkür ederim telefon şu an ben de değil yarın deneyip haber edeceğim yalnız stock recoveryden zip dosyası yuklenemıyor diye biliyorum CWM nin zip dosyası daha mı farklı?