Zaza kendine bann attı kurtulduk :D

Sponsorlu Bağlantılar

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Zaza kendine bann attı kurtulduk :D
S.a maxicep ailesi :D

Zaza kendine 1 haftalık bann attı :D Eeee o kendine bann atınca tehdit edecek kişi'de kalmadı :D

Kısacası 1 haftalık'da olsa kurtulduk :d:

Kutlamalar başlasın :D

:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

:dance::dance::dance:
Zaza abi görüyorsa bu konuyu , ona buradan selamlar :d::d::dansöz::dansöz:

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
tehtit :):):)

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
heee anladım.. ya oynayan kızları görünce... bu videoyu izleyin ya müzik dans muhteşem

Necmati

Necmati

Üye
bana onu tehditleri işlemiyordıkii :ehe

Samsun55''

Samsun55''

Üye
:hmmm

CoDeYs

CoDeYs

Üye
arkadaşlar kusura bakmayın ama zaza abini yanliş hatırlamıyosam kendi problemlerinden kendine ban atmıştı onun için şakasınada olsa böyle bir konun açılmasını uygun bulmuyorum ama yanlişim varsa kusura bakmayın iyi eglenceler (tartışma gibi niyetim yok :)

Necmati

Necmati

Üye
arkadaşlar kusura bakmayın ama zaza abini yanliş hatırlamıyosam kendi problemlerinden kendine ban atmıştı onun için şakasınada olsa böyle bir konun açılmasını uygun bulmuyorum ama yanlişim varsa kusura bakmayın iyi eglenceler (tartışma gibi niyetim yok :)
senle tartışmaya girmem zaten :d:
bizim amacımız eğlence kötü bir niyet yok :naughty:

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi

Zaza isa abinin bu konudan haberi var merak etme ;) şaka amaçlı açtığımı biliyor ;)
işte ben varken sana kimse bişi yapamaz :naughty:

Vooovv :D İşte benim abimm bu :D Abimm:sarıl: :D

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bir üyemizin kendisine ban atmasının kutlama şekli yoktur.

Üst Alt