Zayıflamayı kafaya koydum :zzz:

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert

Mert

Üye
O kadar şişmansın ki 2 nüfus cüzdanıyla dolaşıyorsun.

Revengeful

Emekli Yönetici
Nasa senin için onuncu gezegen diyor

Revengeful

Emekli Yönetici
sen kendi etrafında dönünce bir yaşına mı girion

fotografını cekebilmek icin ucak kiralamak gerekir

uzaydan bi çin seddini bide seni görüyorlarmıs ne diyon buna

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

:ehe

Mert

Mert

Üye
Bataryam bile zayıfladı sen hala şişmansın

Revengeful

Emekli Yönetici
Biraz afrika'daki açları düşün

Mert

Mert

Üye
Göbek deliğini bulmak için harita kullanıyormusun?

Revengeful

Emekli Yönetici
Kesin yemek yiyor suan :D neyse yarın erken kalkacağım iyi geceler :D

İsmail göbeği seneyede kullanmak istiyorsun galiba ?

maxirabit

maxirabit

Üye
Bir bakıyormuşsun,uğraşanlar konuyu açandan bile daha kilolu:D

maxirabit

maxirabit

Üye
Midem dile geldi vırak vırak ses çıkarıyor:D
Bu saate acıkmam benimde kötü bir huyum var yazın sıcaktan dolayı anca akşama doğru yemek yiyebiliyorum o sıcağın etkisinden midem bile bulandığı oldu,akşama doğru serinlik başlayınca rahatça yemek yiyorum:)
Kışında anca düzene giriyor sıcak çay:blush:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Midem dile geldi vırak vırak ses çıkarıyor:D
Bu saate acıkmam benimde kötü bir huyum var yazın sıcaktan dolayı anca akşama doğru yemek yiyebiliyorum o sıcağın etkisinden midem bile bulandığı oldu,akşama doğru serinlik başlayınca rahatça yemek yiyorum:)
Kışında anca düzene giriyor sıcak çay:blush:

yaz için farklı yemekler var ayran aşı cacık eşkili yagurtlu kızartma kısır mercimek köftesi

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
haydar yaptığın mübah mı şimdi :)

İki mertin söylediği sözleri yeni görüyorum :zuhaha:

Ama olsam olsam 9. Gezegen olurum :D

2 gezegen kadar büyükte değilimdir hani :D

maxirabit

maxirabit

Üye
yaz için farklı yemekler var ayran aşı cacık eşkili yagurtlu kızartma kısır mercimek köftesi
Kısır ve mercimek köftesi sonra gün boyunca pimi çekilmiş saatli bomba gibi gün boyunca gezer insan:D
Kızartma yaz boyunca tüketmem,çünkü ağırlıktan taş yutmuş gibi oluyorum.
Son aylarda yoğurtla biraz aram iyi,onuda mantı tarzı yemeklerin üzerine koyuyorum,kendim yapıyorum yemek yönünden kendim hazırlarım zaten:)

Sarangni

Sarangni

Üye
Aç kalarak kilo verirsin ama yağdan değil kastan kaybedersin ki bunun geri dönüşu daha fazla kilo almak olarak sana geri döner.

Öncelikle sorununun psikolojik mi, metabolizmaya mı bağlı bunu öğrenmek gerek. Çıkan sonuca göre kilo vermek için destek almak gerek.

Metabolizma da sorun yoksa. Diyet artı spor ikilisine dayanacak kilo yoktur. Bir ayda diyet artı 20 gün spor salonuna giderek 5 kilo verdim. Tavsiyem ikisini bir arada yapman.

maxirabit

maxirabit

Üye
Aç kalarak kilo verirsin ama yağdan değil kastan kaybedersin ki bunun geri dönüşu daha fazla kilo almak olarak sana geri döner.

Öncelikle sorununun psikolojik mi, metabolizmaya mı bağlı bunu öğrenmek gerek. Çıkan sonuca göre kilo vermek için destek almak gerek.

Metabolizma da sorun yoksa. Diyet artı spor ikilisine dayanacak kilo yoktur. Bir ayda diyet artı 20 gün spor salonuna giderek 5 kilo verdim. Tavsiyem ikisini bir arada yapman.
Dengeli ve düzenli yaptıysanız zaten çok aşırı kilo vermezsiniz ama kendinizi çok sıkıp daha az yiyip sporu daha fazla abartırsanız fazla hızlı klio verirsiniz ama geri dönüşüde çabuk olur.En iyisi yemeğinizi yiyip sporla ilgilenmek tabi çok efor sarfediyorsanız spordan sonrada yemek olurda diyet yolunda ilerliyorsanız spordan sonra kalori olarak döneceğinden çokta iyi olmaz:)

Sarangni

Sarangni

Üye

Dengeli ve düzenli yaptıysanız zaten çok aşırı kilo vermezsiniz ama kendinizi çok sıkıp daha az yiyip sporu daha fazla abartırsanız fazla hızlı klio verirsiniz ama geri dönüşüde çabuk olur.En iyisi yemeğinizi yiyip sporla ilgilenmek tabi çok efor sarfediyorsanız spordan sonrada yemek olurda diyet yolunda ilerliyorsanız spordan sonra kalori olarak döneceğinden çokta iyi olmaz:)

Aşırı kilo kaybi iyi değil tabi ki. Aylık 4-5 kilo ideal. Yalnız kilo verirken beslenme alışkanlıklarıda ciddi anlamda kalıcı olarak değişmeli. Çünkü spor ve diyeti bir süre yapıp bırakılıyor. Bu anlamda zor da olsa epey yol aldım.

maxirabit

maxirabit

Üye
Aşırı kilo kaybi iyi değil tabi ki. Aylık 4-5 kilo ideal. Yalnız kilo verirken beslenme alışkanlıklarıda ciddi anlamda kalıcı olarak değişmeli. Çünkü spor ve diyeti bir süre yapıp bırakılıyor. Bu anlamda zor da olsa epey yol aldım.
Şu anlık kiloyla bir derdim yok aslında bilerek böyle yapıyorum:utan
Vermek istedikten sonra nasıl vericeğimi,vucudumu tanıdığımdan bilinçli olarak böyle devam ediyorum.
Farklı olaylar varda,o yüzden:blush:

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
bende tanıyorum vücudumu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt