Biraz afrika'daki açları düşün

Bir bakıyormuşsun,uğraşanlar konuyu açandan bile daha kilolu![]()

Midem dile geldi vırak vırak ses çıkarıyor
Bu saate acıkmam benimde kötü bir huyum var yazın sıcaktan dolayı anca akşama doğru yemek yiyebiliyorum o sıcağın etkisinden midem bile bulandığı oldu,akşama doğru serinlik başlayınca rahatça yemek yiyorum
Kışında anca düzene giriyor sıcak çay![]()
Kısır ve mercimek köftesi sonra gün boyunca pimi çekilmiş saatli bomba gibi gün boyunca gezer insanyaz için farklı yemekler var ayran aşı cacık eşkili yagurtlu kızartma kısır mercimek köftesi

Dengeli ve düzenli yaptıysanız zaten çok aşırı kilo vermezsiniz ama kendinizi çok sıkıp daha az yiyip sporu daha fazla abartırsanız fazla hızlı klio verirsiniz ama geri dönüşüde çabuk olur.En iyisi yemeğinizi yiyip sporla ilgilenmek tabi çok efor sarfediyorsanız spordan sonrada yemek olurda diyet yolunda ilerliyorsanız spordan sonra kalori olarak döneceğinden çokta iyi olmazAç kalarak kilo verirsin ama yağdan değil kastan kaybedersin ki bunun geri dönüşu daha fazla kilo almak olarak sana geri döner.
Öncelikle sorununun psikolojik mi, metabolizmaya mı bağlı bunu öğrenmek gerek. Çıkan sonuca göre kilo vermek için destek almak gerek.
Metabolizma da sorun yoksa. Diyet artı spor ikilisine dayanacak kilo yoktur. Bir ayda diyet artı 20 gün spor salonuna giderek 5 kilo verdim. Tavsiyem ikisini bir arada yapman.

Dengeli ve düzenli yaptıysanız zaten çok aşırı kilo vermezsiniz ama kendinizi çok sıkıp daha az yiyip sporu daha fazla abartırsanız fazla hızlı klio verirsiniz ama geri dönüşüde çabuk olur.En iyisi yemeğinizi yiyip sporla ilgilenmek tabi çok efor sarfediyorsanız spordan sonrada yemek olurda diyet yolunda ilerliyorsanız spordan sonra kalori olarak döneceğinden çokta iyi olmaz![]()
Şu anlık kiloyla bir derdim yok aslında bilerek böyle yapıyorumAşırı kilo kaybi iyi değil tabi ki. Aylık 4-5 kilo ideal. Yalnız kilo verirken beslenme alışkanlıklarıda ciddi anlamda kalıcı olarak değişmeli. Çünkü spor ve diyeti bir süre yapıp bırakılıyor. Bu anlamda zor da olsa epey yol aldım.