ismail
Üye
-
Konu Sahibi
-
sadece akşamları yeme. benim mide sorunlarım varken akşamları yemek yiyemiyordum bayağı etkisi olmuştu. kahvaltıyı atlama.
kahvaltı ve akşam ye fakat yağlı falan yeme yoksa salığında elinden gider
He bu arada şu örneğe ekleyemi unutmuşum(şimdi uydurdum zaten onu) musluğu tam kapatamazsın ama kısabilirsin bu da diyettir
Spor yaparsan o tıkanma geçer zaten. Spor yapmadığın için vücudun güçlenemiyor ve yeteri kadar kan, oksijen dolaşımı sağlanamıyor. Bunu sporla yapabilirsin. Sana pat diye ilk günden 5 saat spor yap falan demedik.. Mesela günde 20 dakika bile kardır..Of gitmek gerekcek malesef
Ben spor yapmak istemiyom ya. 5 dakka basket oynuyom tıkanıyom
Spor yaparsan o tıkanma geçer zaten. Spor yapmadığın için vücudun güçlenemiyor ve yeteri kadar kan, oksijen dolaşımı sağlanamıyor. Bunu sporla yapabilirsin. Sana pat diye ilk günden 5 saat spor yap falan demedik.. Mesela günde 20 dakika bile kardır..
Mertisyen ayağınıza geldi
Spor yaparsan o tıkanma geçer zaten. Spor yapmadığın için vücudun güçlenemiyor ve yeteri kadar kan, oksijen dolaşımı sağlanamıyor. Bunu sporla yapabilirsin. Sana pat diye ilk günden 5 saat spor yap falan demedik.. Mesela günde 20 dakika bile kardır..
hahhaha iyi ona üşenmedin en azındansu içmeyi yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?