Zarar Vermeden Android'e DOS & Windows 3.1 Kurma (Resimli Anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

cukuleaks

Üye
xp olursa güzel olur. Aslında lumia metro arayüzünü portlasak harika olur :eller:

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
xp olursa güzel olur. Aslında lumia metro arayüzünü portlasak harika olur :eller:

çalıştım ama emulatörler img dosyasını bi türlü kabul etmedi :vur ne güzel mini xp çalıştıracaktım olmadı :cry:

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
lite xp lerden çalıştırmaz mı acaba bu dosbox?
3.1 e modifiye yapmakla uğraşmayalım boşuna :D

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
lite xp lerden çalıştırmaz mı acaba bu dosbox?
3.1 e modifiye yapmakla uğraşmayalım boşuna :D

ms-dos uyumlu her programı çalıştırır... aaa dur; hirende mini 98 vardı :eller: onu az sonra bi deneyeyim..

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Ben 245 mb lık xp lite ile deneyecektim :D

• Beğen
Tepkiler: anılbaran ve abandonware
abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Ben 245 mb lık xp lite ile deneyecektim :D

buraya bak.. belki işine yarar bişi bulursun :oke:

- - - Eklendi - - -

lütfenbulursan söle ben konusunu açayım :)

anılbaran

anılbaran

Üye
Aynısını 5800 da yaptıydım hoşuma gitmişti :pro:

nevdar_1986

nevdar_1986

Üye
Oncelikle anlatim icin tskler de bnm aklima bikac soru takildi:
1) Diyelim ki bunu kurduk, tel bi sebepten bozuldu ve garantiye gitti. Garantisi ölür mü?

2) Bunu kurdugumuzda mause kullanmamiz sart mi? Cunku ben de usbe cevirici aparat yok. Tel; S3 bu arada.

3) Diyelim ki bunu ya da 98' i ya da Xp' yi kurduk, calistirdik; oyunlar, uygulamalar vs. windows phone lardaki gibi olacak mi? Daha dogrusu windows phone lardaki gibi oyun, uygulama vs calistirabilecek miyiz? Mesela, windows live msn falan?

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Oncelikle anlatim icin tskler de bnm aklima bikac soru takildi:
1) Diyelim ki bunu kurduk, tel bi sebepten bozuldu ve garantiye gitti. Garantisi ölür mü?

2) Bunu kurdugumuzda mause kullanmamiz sart mi? Cunku ben de usbe cevirici aparat yok. Tel; S3 bu arada.

3) Diyelim ki bunu ya da 98' i ya da Xp' yi kurduk, calistirdik; oyunlar, uygulamalar vs. windows phone lardaki gibi olacak mi? Daha dogrusu windows phone lardaki gibi oyun, uygulama vs calistirabilecek miyiz? Mesela, windows live msn falan?

* kurduğun zaman android'ine hiç birşey olmayacak sadece win 3.1'i önizleme şeklinde kuracaksın

* ekranını mause olarak görecek (yani laptoplarda klavyenin altında bir mouse olurya; hah; ekranını o tarz bir mause gibi kullanacaksın)

* Win 98 veya xp herneyse birini kurabilecek olursak normal pc'de oynar gibi olmayacak vede aşırı kasmalarla karşılaşacaksın.. dediğim gibi bu bir önizleme tarzı bişi.. kasmasının sebebi ise;

Linux > Dalvik > Android > Emulatörümüz > Windows > Kullanacağımız yazılım .. Bak kaç tane platformdan geçipte bize tepki veren sistemden pekte hayır gelmez herhalde ;)

BYFECI

BYFECI

Üye
:hmmm

ZeBaNe

ZeBaNe

Üye
Süpersin Abicim :)

cosi

cosi

Üye
TEŞEKÜRLER :oke:

badmus

badmus

Üye
Win98 icin bende denemelere baslayacam. Bilgin varsa bana mesaj atabilirsin bende paylasirim senle.

melih_

Üye
aynen.ustelik calismiyorda.

eddyredline

eddyredline

Üye
calisirda ne gerek win3.1 win98 de calisir. zaten kurmak diye bir sey yok onuda bildireyim. yapilan dosboxda emule ettirmek. :) config dosyasindan gerekli ayarlarla rahatlikla calisir. lakin ben dosboxu eski uygulama ve oyunlar icin kullaniyorum bilgisayardada telefonumdada. dilerseniz symbian bolumunde alakali bir konu var. symbianla ne alakasi varderseniz tabikide yok sizi ilgilendiren sadece dosbox kullanimi. hic bir farklilik olmadigi dusunuyorum varsa bile hafiza karti ismindeki degisikliktir onuda bi zahmet yapin.

byfatih63

Üye
ya bu 2.maddedeki windowsu tele mi indirecez yoksa pc yemi

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
cihaza klavyemi takmamız gerekiyo

alaStar

alaStar

Üye
Kardeş güzel mesele yahu ilginç birşey olmuş bu :)

Üst Alt