Zafer Loebin oldu..

Sponsorlu Bağlantılar

Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Zafer Loebin oldu..
Zafer Loeb'in oldu
Dünya Ralli Şampiyonası'nın (WRC) 7. ayağı olan Türkiye Rallisi'ni Cıtroen Xsara WRC ile yarışan Sebastien Loeb kazanırken, Türk sporcularda en iyi dereceyi genel klasmanda 18. olan Mehmet Besler elde etti.

Türkiye Rallisi'ni genel klasmanda 4.21.48 zamanlık derecesiyle Cıtroen Xsara WRC ile yarışan Fransız pilot Sebastien Loeb birinci olarak tamamladı. İkinciliği 4.22.47'lik zamanla Subaru Impraza WRC pilotu Petter Solberg, üçüncülüğü ise 4.23.03'lük zamanlamayla Peugeot 307 WRC pilotu Marcus Grönholm elde etti. Türkiye Rallisi ile Dünya Ralli Şampiyonası'na dönen ve yalnızca bu şampiyonada yer alacağını açıklayan İspanyol pilot Carlos Sainz ise, yarışmayı 4.26.05 zamanlık dereceyle dördüncü olarak tamamladı.

Türk pilotlarda ise, Türkiye Rallisi'nde en iyi dereceyi 4.5.01'lik derecesiyle Ford Focus WRC ile yarışan Mehmet Besler alırken, yarışı Ali Deveci 21. sırada ve Nejat Avcı ise 25. sırada tamamladı. Şampiyonayı genel klasmanda 29. sırada tamamlayan Ercan Kazaz, Süper 1600'de birinciliği kazandı.

Türkiye Rallisi'nin ödül töreni Antalya'nın Kemer İlçesi'ndeki servis alanında düzenlendi. Etaplardan servis alanına dönen pilotlar, burada toplanan ve oldukça kalabalık olan seyirci alanında izleyicilere tek tek tanıtıldı. Birinci olan Sebastien Loeb'e kupasını Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, ikinci olan Petter Solberg'e kupasını Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, üçüncü olan Marcus Grönholm'e ise kupasını Antalya İl Jandarma Komutanı Erhan Güder verdi. Kupa töreninin ardından pilotlar hep birlikte şampanya patlatarak birbirlerini ıslattı.
 


massut

massut

Üye
Arabaları görseydiniz dibiniz düşerdi harika bi atmosfer vardı. ;;)
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ben seyretmedim.. :(
 
massut

massut

Üye
Originally posted by van_hoijdonk@Jun 6 2005, 02:00 PM
Ben seyretmedim.. :(
[post=74893]Quoted post[/post]​
strat Antalyadan verildi arabaların dibindeydim.Ya müthiş bişey. ;;)
 

Benzer Konular

El~PisToLeRo
Cevap
2
Görüntüleme
490
lolaman
SHS
Cevap
0
Görüntüleme
493
SHS
bRuTaL`
Cevap
0
Görüntüleme
840
bRuTaL`
Cevap
0
Görüntüleme
602


Üst Alt