cici60
Üye
-
Konu Sahibi
-
Saolasın kardesim daha iyisi senin olsunhayırlı olsun kardeş güle güle kullan maşaallah diyelim
Z3 gerçekten dolu bir cihaz. Bilmeniz gereken o kadar fonksiyon var ki. Öncelikle kamerayı karıştırın. Oldukça eğlenceli ve yararlı kamera modları bulacaksınız. Kamera ayarlarını doğru bir şekilde düzenleyip uygun modları seçtiğiniz zaman çok başarılı kareler elde edebilirsiniz. 4K video çekimi yapabilir bu çekimi diğer çoğu cihazın aksine bu çekimi Pause edip yeniden başlayabilirsin. Movie Creator siz hiç bir ayarlama yapmadan sizin için otomatik olarak fotoğraf ve videolarınızı derleyip belirli zaman aralıklarıyla güzel slaytlar hazırlayacaktır. TimeShift Photo ile tek seferde 60 fotoğraf çekip ister en güzelini seçebilir ister küçük bir animasyon şeklinde saklayabilirsiniz. TimeShift Video ile çektiğiniz videonun istediğiniz kısımlarını seçerek anında Slow Motion (120 Fps) şeklinde izleyebilir kaydedebilirsiniz. AR uygulamalar sayesinde kamera görüntünüze anlık olarak animasyonlar dahil edebilir eğlenceli video ve fotoğraflar çekebilirsiniz.PS4 e sahipseniz Remote Play adlı stream uygulamasını kullanabilirsiniz. Lifelog ile gündelik yaşamınızı analiz edebilir yüksek donanımı sayesinde yüksek donanım isteyen oyunları rahatlıkla oynatabilirsiniz. Cihaz şarj konusunda oldukça iddialıdır. Stamina modları uzun bir süre Ultra Stamina mod ile çok uzun bir süre kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Küçük uygulamaları incelemenizi de tavsiye ederim. Aynı anda birden çok işlem yapabilir Movies uygulamasına girip videoyu izlerken ana ekrana taşıyarak küçük uygulama sayesinde küçük bir pencerede videonun devam etmesini sağlayabilirsiniz. XperiaLounge uygulaması ile Xperia sahiplerine sunulmuş ekstra fırsatlardan yararlanabilir, Social Life ile aynı ekranda birden çok sosyal kanal takip edebilirsiniz. Eminim daha unuttuğum birçok fonksiyon vardır. Ayrıca üçüncü parti yazılımlar ile daha bir çok yeni fonksiyona kavuşabilirsiniz.Teşekkürler z3de bilmem gereken bi özellik varmı telefonun yabancısıyım
çok yararlı oldu teşekkürlerZ3 gerçekten dolu bir cihaz. Bilmeniz gereken o kadar fonksiyon var ki. Öncelikle kamerayı karıştırın. Oldukça eğlenceli ve yararlı kamera modları bulacaksınız. Kamera ayarlarını doğru bir şekilde düzenleyip uygun modları seçtiğiniz zaman çok başarılı kareler elde edebilirsiniz. 4K video çekimi yapabilir bu çekimi diğer çoğu cihazın aksine bu çekimi Pause edip yeniden başlayabilirsin. Movie Creator siz hiç bir ayarlama yapmadan sizin için otomatik olarak fotoğraf ve videolarınızı derleyip belirli zaman aralıklarıyla güzel slaytlar hazırlayacaktır. TimeShift Photo ile tek seferde 60 fotoğraf çekip ister en güzelini seçebilir ister küçük bir animasyon şeklinde saklayabilirsiniz. TimeShift Video ile çektiğiniz videonun istediğiniz kısımlarını seçerek anında Slow Motion (120 Fps) şeklinde izleyebilir kaydedebilirsiniz. AR uygulamalar sayesinde kamera görüntünüze anlık olarak animasyonlar dahil edebilir eğlenceli video ve fotoğraflar çekebilirsiniz.PS4 e sahipseniz Remote Play adlı stream uygulamasını kullanabilirsiniz. Lifelog ile gündelik yaşamınızı analiz edebilir yüksek donanımı sayesinde yüksek donanım isteyen oyunları rahatlıkla oynatabilirsiniz. Cihaz şarj konusunda oldukça iddialıdır. Stamina modları uzun bir süre Ultra Stamina mod ile çok uzun bir süre kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Küçük uygulamaları incelemenizi de tavsiye ederim. Aynı anda birden çok işlem yapabilir Movies uygulamasına girip videoyu izlerken ana ekrana taşıyarak küçük uygulama sayesinde küçük bir pencerede videonun devam etmesini sağlayabilirsiniz. XperiaLounge uygulaması ile Xperia sahiplerine sunulmuş ekstra fırsatlardan yararlanabilir, Social Life ile aynı ekranda birden çok sosyal kanal takip edebilirsiniz. Eminim daha unuttuğum birçok fonksiyon vardır. Ayrıca üçüncü parti yazılımlar ile daha bir çok yeni fonksiyona kavuşabilirsiniz.
ilk gün playden indirme fln yaptım kaldırlcakları kaldırdım kurulcakları kurdum 1 saat indirme yaptı 20 dk oyun oynadım biraz ısındı rahatıszlık hissetirmedi bana. el yakan z1 sıcaklığı yoktu slikon kılıf aldım kılıftan sonra hiç hisettirmiyor oyunlarda fln..Bu arada telefonun izlenimlerini paylaşırmısınız acaba batarya nasıl iyimi ısınma varmı ?
Aynen kardeşim SONY yapıyor ya yalnız ekran %47 şarj yiyor bendede öyle %47 %50 falan yazıyor hep neden anlamadım ama şarj rahat 2 gün gidiyor banaçok yararlı oldu teşekkürler
ilk gün playden indirme fln yaptım kaldırlcakları kaldırdım kurulcakları kurdum 1 saat indirme yaptı 20 dk oyun oynadım biraz ısındı rahatıszlık hissetirmedi bana. el yakan z1 sıcaklığı yoktu slikon kılıf aldım kılıftan sonra hiç hisettirmiyor oyunlarda fln..
şarjı süper dedikleri kadar var samsung olan gereksiz programlardan eser yok. tek sevmediğim simgeler büyük bunun yanısıra galersi herşey uluortada klasör klasör yapamıyosun özel resimleri galeriye girince direk görüyosun.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şarj süresi ilk gün fulleyip kullandım şarja takmadan %50 kadar wifi ful açık %50 5 kadar mobil veri açıktı
2. günü işte şarja taktım cihazıAynen kardeşim SONY yapıyor ya yalnız ekran %47 şarj yiyor bendede öyle %47 %50 falan yazıyor hep neden anlamadım ama şarj rahat 2 gün gidiyor banaseninde aynıdır galiba şarj 1gün rahat gidiyordur değilmi ?
Peki elde tutumu falan nasıl güzel demi2. günü işte şarja taktım cihazı
% 55 şarj ken 4 saatten fazla ekran süresi %70 ekran kullanımı yazıyordu sonra veri açtım nette takıldım bu whatsap face oyun derken süre düştü
note 2 note 3 g3 s5 kullandım. z3 görüşünü gerçekten güzel tasarım olarak kullanım ve tutuşu güzel silikon kılıf aldım şeffaf onu kullanıyorum gayet kullanışlı yaniPeki elde tutumu falan nasıl güzel demi
note 2 note 3 g3 s5 kullandım. z3 görüşünü gerçekten güzel tasarım olarak kullanım ve tutuşu güzel silikon kılıf aldım şeffaf onu kullanıyorum gayet kullanışlı yani
g3ün görünüşüne aldandımilgilendiğin için kardeşim son olarak G3 nasıldı ısınma sorunu varmıydı ve batarya nasıldı
teşşeküler kardeşimHayırlı olsunBende Z3c alacaktım ama Z2 aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?