Z2 Kasa Açıklığı

Sponsorlu Bağlantılar

SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
Z2 Kasa Açıklığı
Merhabalar sevgili maxicep okurları.

Z2 telefonu aldık ve memnunum ancak Son zamanlarda bir şey keşfettim.

Telefonumu bir iki kere düşürdüm. Önceden arka tarafının sağ kısmında cam bölgenin bitiminde hafif bir açılma olduğunu gördüm. Bu milimetre bir olay ancak endişe etmeye başladım açıkçası. Uzun süreler Xperia kullandım ve Sony nin mimarisine çok güveniyorum.

Acaba bu kutu açılışında mı vardı yoksa darbeler sonucu mu oldu? İleride su geçirir mi bu durumda telefon veya cam kısmı çıkar mı ki? Bunun gibi bir sıkıntı yaşayan var mı acaba? Garanti kapsamına falan girer mi?

Hadi değerli vaktiniz ayırdınız, teşekkürlerimi sundum bende iyi forumlar :)

0MG90

0MG90

Üye
Z2'de ekran açılması normaldi sanırım ama düşürdüğün için daha fazla belli olmuş olabilir.

SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
Bunun halinden anlayan bir çözüm yolu var mı acep?

byAndroid

byAndroid

Üye
Servise bi gonder bakalim adamlar ne diyecek

SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
Eskişehir'deyim ne yazık ki ya :S Bir ara İstanbula veya Ankara'ya uğradığım bir boşlukta gideyim madem. Teleservice mi bakıyordu bizim Sony lere?Hatta buyrun resmini göstereyim. Aşırı gözüme batmaya başladı.

byAndroid

byAndroid

Üye
Resim net olmamasina ragmen aciklik cok belli oluyor gonder sen en iyisi

0MG90

0MG90

Üye
Orta kısımı mı diyorsun?

byAndroid

byAndroid

Üye
Parmagin ustu orta kisim direk belli oluyor zaten

SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
Kasanın görünen tarafının sağ tarafları. Cam alanla polikarbon alanın bütünleştiği yerde açıklık var.

0MG90

0MG90

Üye
Sen yaptıysan eğer kullanıcı hatası olarak geri gelir ama aldığından beri öyleyse yolla garantiye

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Farkettim fotoğrafta KVK'nında artık Sony'e baktığını duymuştum: ama Eskişehir'de varmı bilmem :bilmem:

SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
Farkettim fotoğrafta KVK'nında artık Sony'e baktığını duymuştum: ama Eskişehir'de varmı bilmem :bilmem:
Eskişehirde yok ne yazık ki :agla2: Bakalım iş gereği yolumuz Ankara'ya İstanbul'a düşüyor bir ara baktıralım.

Sen yaptıysan eğer kullanıcı hatası olarak geri gelir ama aldığından beri öyleyse yolla garantiye
Şimdi net hatırlamıyorum ama 2 kere telefonun düşmesinden kaynaklı bir açılmaysa bu o da biraz enteresan değil mi :$

Ya eğerk ki su geçirmesine sebep olmayacaksa ve o cam orada kalacaksa benim için aslında büyük sorun değil. Ben cihazın ömrünü düşünüyorum esasen

MaxipmaN

Üye
bence fabrika hatası bu

• Beğen
Tepkiler: Never_Back_Down
Invoke

Invoke

Üye
Ufak da değil ya . Üzüldüm valla. :/

SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
Sony desteğe bir mail attım aynı resmi kullanarak bana prosedürler hakkında bilgi verirlerse çok iyi olur esasen. Boğazıma düğümlendi gece kabusum oldu :( Umarım bir sonuca ulaşırız.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Bazı serilerde Lens kayması ve milimetrik üretim hatalarından kasa açıklığı olabiliyormuş.

0MG90

0MG90

Üye
Teleservice inşallah değişim yapar ama pek ümitli değilim onlardan

yakupb03

yakupb03

Üye
Servise gönderdinz mi değişim yapıldı mı bilgi verir misiniz?

SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
Yok herhangi bir işleme ihtiyaç duymadım. Zaten yapmayacaklar orası kesin gönderdiğin telefonun benzerini sana yolluyorlarmış zaten. Aksi bir durum yok şuanda telefon stabil çalışıyor o yüzden ihtiyaç duymadım vaz geçtim diyelim :)

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Kullanıma engel olmuyorsa gerek yok bence de. Arasına toz, kir vs girmesini önleyin, temizleyin yeterli.

Takipçi Satın Al

Üst Alt