z2 çıksa da alsak diyenler :)

Sponsorlu Bağlantılar

minkara

minkara

Üye
    Konu Sahibi

carbon_o7

carbon_o7

Üye
Z2 çıksada,Z1in fiyatı inse Z1 alsak :D

• Beğen
Tepkiler: Dede
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
fiyatı uçuk gelmesede alsak diyenler?

Invoke

Invoke

Üye
Yapacak bir şey yok, dolar aldı başını gidiyor. :/

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
hep amerikanın oyunları bunlar :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Invoke
enver_techno

enver_techno

Üye
Sony'nin sitesinde 4.4.2'nin çıktığı yazıyor, acaba PCC'ye yada FOTA'ya ne zaman düşer?

HasimSahin

HasimSahin

Üye
Z2 Turkiyeye gelene kadar z3 cikacak. Z3u beklerkende z4 gelir.

Invoke

Invoke

Üye
O kadar da değil.

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Z2 piyasaya girmeden Oppo Türkiye'ye gelirse yüzlerinin hali ne olur çok merak ediyorum.Z2 gibi bir telefon genel olarak hepimizin düşündüğü bir model .Büyük talep olacaktır tıpkı benim arzuladığım gibi.Ama bu hevesden öteye gidemiyecek gibi görünüyor.2.500 TL ve bunun yanısıra 1 sene gibi bir sürede 2.000 bandında fiyatını korur.Yani alınmaya aday olmadığı gibi beklemeye de çok ırak bir telefon.Bunuda geçtim artık kafa yapısı ki bu telefon sektörüyse sürekli değişim süreci yansıyor.Bir gün Htc diyorum karşıma yeni biri Sony,Nokia çıkıyor.Z2'e kıyıp bir 3-4 sene telefon algısından uzaklaşmak mı gerekli.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Sony Mobile Tr Facebook Sayfasında Çok Yakında Olarak Duyurmuşlar

sinan627

sinan627

Üye
param olsada alsam :D

ozakin70

ozakin70

Üye
Ben inş. alcam. bu sefer olmuş telefon. Sony markasinin hakkini vermis ki daha iyisinide yapabilirdi. yanliz soyle bi dusuncem var. ben apple la devam etmek istiyorum ama Z2 beni benden aldi diyim;) acaba diyorum Z2 alsam iphone 6 eylul-ekim gibi tanitilir aralik civari gelmis olur. ozamandan Z2yi satar +$ ekler iphone 6 alirim yani sorum şu ki Z2 ikinci elde ne kadar düser ki benim kullandigim cihazlar cok temiz olur temiz kullanirim ;)

KayraBey

KayraBey

Üye
Çok pahalı. Verilmez bu kadar para... Fazla para... :D

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer
0MG90

0MG90

Üye
Param olsa alırdım:P

Invoke

Invoke

Üye
Olsa ben de alırdım :D Bugün toz toprağın içinde nexusla çok tedirgin oldum valla. Yağmurda da tedirgin oluyorum. Daha bir şey olmadı ama ben huyluyum galiba biraz. :ehe. Bu eskisin ZX alırım artık x kaç olur bilinmez, 6 olur 7 olur 8 olur. :D

enes-1907

enes-1907

Üye
Gerçekten bende xperia z yi beklerken baktım geç çıkacak gittim note 2 aldım ama bu sefer bekleyeceğim ama beklediğime değecek diye düşünüyorum.Bence fiyatı 2500 TL olmaz 2200 Tl civarı olur. Ben 2500 TL den türkiyeye giren telefon görmedim en fazla 2200 gören varsa söylesin.

çirkin karga

çirkin karga

Üye
dikkatimden mi kaçtı yoksa gerçekten bu forumda z2 tartışılmamış mı ? ben de z2nin ülkemize gelmesini bekliyorum fiyat 2400 . s4ten çok çektim bir yıldır kullanıyorum hiç zevk almadım. bu sefer z2yi bekleyecem. ama arabistan gibi bir yerde bile şu an satışta olan telefon daha gelmedi buraya herhangi bir açıklama da bulamadım. var bir gariplik daha gecikirlerse gidip htc one m8 alacam

Üst Alt