evet blackbery, discover almam, 1.seride birçok hata oldu güvenemiyorum o markayaBilekberiyi mi diyorsun ? Bence alma.Biraz daha koyabilirsen Elite light al.
en fazla 1100tl , android düşünmüyorumBütçe ne kadar peki kardeşimAyrıca yanlış hatırlamıyorsam o cihazın kamerası çok sarımtraktı.
925de düşünüyorum ama 8.1 gelse bildirim çubuğu flan yok kafamı kurcalıyor o daLumia 925 olabilir ama beklentilerin neler
windows phone'lu bir cihaz alacak gibiyimBlackberry alınmaz pişman olursun
8.1 ile sorunsuz denilebilecek bir seviyeye gelecek925de düşünüyorum ama 8.1 gelse bildirim çubuğu flan yok kafamı kurcalıyor o da
windows phone'lu bir cihaz alacak gibiyim
nexus çok iyi bir cihaz zatende android alacaksam nexusdan başka bir cihazın yüzüne bakmam ama benim bütçem en fazla 1100 nexus ise 1300-1400 bu yüzden alamam, z10 çok kafama yattı uygulama açısından sıkıntı ollmaz diye düşünüyorum arkasında play store var işletim sisteminide beğendim blackberyde sık sık güncelleme veriyor bu cihazda karar kıldım gibi ne yapıyım??? zaten face,whatsapp,instagram kullanıcam. windows phone arayüzü bana sıkıcı gibi geldiYoğurdum ekşi dememişler mi diyim ne diyim.Ben Nexus 5 tavsiye ederim normalde ama android almam demişsin, neyse ben yine de söylemiş olayım da sen bir bak. Belki kararın değişir. =P
Yok illa almam diyorsan da Lumia 925 ya da 1320'ye de bak.
onada ben alışamadım fazla şuan windows phone berbat durumda bence microsoftun mobil alanda hiç başarılı olamadı bunuda yüzüne gözüne bulaştırır diye korkmuyorum değil, yarın arkadaşımdan lumia 525 alıp kullanacam bakalım nasıl olcakZ10'a baktım. Multitasking'i dışında birşeyi yok. Daha doğrusu tuş yok. Ben alışamadım. Yani kullanışlı gibi değil. Belki sen seversin ama ben tavsiye etmiyorum. Geleceği yok. Windows Phone al.
bence dedim , birçok eksiklik var bunları hemen tamamlaması lazımBerbat durumda falan değil. WP'nin geleceği var gibi duruyor.
Windows mobile'yi bahsettiysen bilemem ama windows phone kesinlikle kötü bir işletim sistemi değil. Birçok tanıdığım kullanıyor ve hiçbir sıkıntılarını duymadım. Yani karar senin. Kullan içine siniyorsa al.onada ben alışamadım fazla şuan windows phone berbat durumda bence microsoftun mobil alanda hiç başarılı olamadı bunuda yüzüne gözüne bulaştırır diye korkmuyorum değil, yarın arkadaşımdan lumia 525 alıp kullanacam bakalım nasıl olcak
kullancam yarınWindows mobile'yi bahsettiysen bilemem ama windows phone kesinlikle kötü bir işletim sistemi değil. Birçok tanıdığım kullanıyor ve hiçbir sıkıntılarını duymadım. Yani karar senin. Kullan içine siniyorsa al.