Öneri Z10 alıyımmı?

Sponsorlu Bağlantılar

R.A.M

R.A.M

Üye
    Konu Sahibi
Z10 alıyımmı?
Arkadaşlar vodafone'dan alacam 700tl güzel telefon apk dosyasıda çalıştırıyo ne dersiniz? 4 yıl gidermi?

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Bilekberiyi mi diyorsun ? Bence alma.Biraz daha koyabilirsen Elite light al.

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Bütçe ne kadar peki kardeşimAyrıca yanlış hatırlamıyorsam o cihazın kamerası çok sarımtraktı.

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Lumia 925 olabilir ama beklentilerin neler

0MG90

0MG90

Üye
Blackberry alınmaz pişman olursun

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
925de düşünüyorum ama 8.1 gelse bildirim çubuğu flan yok kafamı kurcalıyor o da

windows phone'lu bir cihaz alacak gibiyim
8.1 ile sorunsuz denilebilecek bir seviyeye gelecek

R.A.M

R.A.M

Üye
    Konu Sahibi
z10 alacak gibiyim kullanan 3 kişiyle konuştum çok memnunlar bu telefona alışınca başka telefona bakmazsın diyolar?

Invoke

Invoke

Üye
Yoğurdum ekşi dememişler mi diyim ne diyim. :DBen Nexus 5 tavsiye ederim normalde ama android almam demişsin, neyse ben yine de söylemiş olayım da sen bir bak. Belki kararın değişir. =P

Yok illa almam diyorsan da Lumia 925 ya da 1320'ye de bak.

R.A.M

R.A.M

Üye
    Konu Sahibi
Yoğurdum ekşi dememişler mi diyim ne diyim. :DBen Nexus 5 tavsiye ederim normalde ama android almam demişsin, neyse ben yine de söylemiş olayım da sen bir bak. Belki kararın değişir. =P

Yok illa almam diyorsan da Lumia 925 ya da 1320'ye de bak.
nexus çok iyi bir cihaz zatende android alacaksam nexusdan başka bir cihazın yüzüne bakmam ama benim bütçem en fazla 1100 nexus ise 1300-1400 bu yüzden alamam, z10 çok kafama yattı uygulama açısından sıkıntı ollmaz diye düşünüyorum arkasında play store var işletim sisteminide beğendim blackberyde sık sık güncelleme veriyor bu cihazda karar kıldım gibi ne yapıyım??? zaten face,whatsapp,instagram kullanıcam. windows phone arayüzü bana sıkıcı gibi geldi

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Z10'a baktım. Multitasking'i dışında birşeyi yok. Daha doğrusu tuş yok. Ben alışamadım. Yani kullanışlı gibi değil. Belki sen seversin ama ben tavsiye etmiyorum. Geleceği yok. Windows Phone al.

R.A.M

R.A.M

Üye
    Konu Sahibi
Z10'a baktım. Multitasking'i dışında birşeyi yok. Daha doğrusu tuş yok. Ben alışamadım. Yani kullanışlı gibi değil. Belki sen seversin ama ben tavsiye etmiyorum. Geleceği yok. Windows Phone al.
onada ben alışamadım fazla şuan windows phone berbat durumda bence microsoftun mobil alanda hiç başarılı olamadı bunuda yüzüne gözüne bulaştırır diye korkmuyorum değil, yarın arkadaşımdan lumia 525 alıp kullanacam bakalım nasıl olcak

Invoke

Invoke

Üye
Berbat durumda falan değil. WP'nin geleceği var gibi duruyor.

Burak Altun

Burak Altun

Üye
onada ben alışamadım fazla şuan windows phone berbat durumda bence microsoftun mobil alanda hiç başarılı olamadı bunuda yüzüne gözüne bulaştırır diye korkmuyorum değil, yarın arkadaşımdan lumia 525 alıp kullanacam bakalım nasıl olcak
Windows mobile'yi bahsettiysen bilemem ama windows phone kesinlikle kötü bir işletim sistemi değil. Birçok tanıdığım kullanıyor ve hiçbir sıkıntılarını duymadım. Yani karar senin. Kullan içine siniyorsa al.

R.A.M

R.A.M

Üye
    Konu Sahibi
Windows mobile'yi bahsettiysen bilemem ama windows phone kesinlikle kötü bir işletim sistemi değil. Birçok tanıdığım kullanıyor ve hiçbir sıkıntılarını duymadım. Yani karar senin. Kullan içine siniyorsa al.
kullancam yarın

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Bi de kullandığın cihaz ile kendi alacağın cihazın farklarını düşünerek davran. Ona göre kötüleme veya övme. Yani kullandığın cihazın kamerası , ekran çözünürlüğü , işlemci farkı , ram vs. bunları göz önünde bulundurup bir değerlendirme yap.

Invoke

Invoke

Üye
Eksik var tabiki, çok var ama ben olsam z10dansa wp seçerdim. :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt