yxflash Player (Video Oynatıcı) (flv, MPEG4, WMV, AVI, MP4 destekler) Daha fazlası

Sponsorlu Bağlantılar

demir1416

Üye
e71 kullanıyrom desteklmıyo dıyo orda desteklenen modellerde var ama bılen varsa cvp yazsın

sarıbey

Üye
nokıa 5800 xpress flas play program indiryorum serfika hatası veryor neyapmam lazım ustalar yardım edin tşk

karakule100

karakule100

Üye
e 66 model telefonuma yükledim.versiyon;400,21,013
kurulumda setifika hatası yazıyor.nasıl yüklemeliyim

--------------- Ekleme ---------------

karakule arkadaşım,sen nasıl yükledin acaba

bende çalıştı demedimki denemek lazım dedim neyse n 73 me heck'li yükledim yükleme gayet başarılıydı ama malesef açmada bu başarıyı gösteremedi benim tel ...... Benimki deneme maksatlıydı......

xxxbura

Üye
sertifika hatası veriyor 6220 classic te

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
ı ı sevmedim

muratpalio16

Üye
facebook yada başka video sitelerini izlemek için bi program yok mu nokıa e71 ?

0mara

0mara

Üye
n73 de çalışırmııı

emrahcihangir

Üye
Arkadaşlar Merhaba; nokia e71 kullanıcısıyım facebookta video izleyemiyorum, videoları indiriyo fakat ya sdce ses var görüntü yok, yada hiç açmıyor. Nasıl bir player indirmeliyim? yardımcı olursanız sevinirim.. Teşekkürler..

okan.yilmaz.87

Üye
arkadaslar pro sertifika hatası veriyor telefon modelim E 71

aknakliyat

Üye
denemek lazım tşk

fatihnarman

Üye
çalışmayo

yakamoz56

Üye
telden giriyorm.acaba sis olarak ekleme şansımız var mı

serkanserserkan

serkanserserkan

Üye
geçersiz sertifika uyarısı (n79) güncelleme lütfen

ilker731

Üye
Sertifika hatası alan arkadaşlar çin sitesi olan opda dan sertifika almanızı öneririm size. Detaylı bilgi çeşitli sitelerde var

ecelledans38

Üye
arkadaslar e71 kullanıyorum flash playir arıyorum. Burdan yükleyemedim :s
Yardım edermisiniz lütfen :s

betmenk

Üye
bende e71 kullanıyorum bır turlu oynatıcı bulamadım yardımcı olacak arkadas lar yazsın

beyazcurt

beyazcurt

Üye
s.a. en azında n97 tel kullanıcıları içi yazayım arkadaşlarım coreplayerin v2 sini bekleyi bende mecburen öle yapıyorum başka çare yok. bu proyuda boş yere yüklemeyin kücücük ekran onun da üstünde copy edition yaızyor ve yine takıla takıla oynatıyor avilerdek takılmayı geçtim realplayerin fıstık gibi oynattığı mp4 lerde bile takılma var yani o derece kötü bi yazılım boş yere telinize yüklmeyin derim saygılar...

merona

Üye
n79 a yüklenmiyo bil.. sürekli sertifika hatası diyor...

jackie-03

Üye
sertifika hatası

aaaaaa7

hiç bi işe yaramıyo

Üst Alt