Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yxflash Player (Video Oynatıcı) (flv, MPEG4, WMV, AVI, MP4 destekler) Daha fazlası
Sponsorlu Bağlantılar
demir1416
Üye
e71 kullanıyrom desteklmıyo dıyo orda desteklenen modellerde var ama bılen varsa cvp yazsın
sarıbey
Üye
nokıa 5800 xpress flas play program indiryorum serfika hatası veryor neyapmam lazım ustalar yardım edin tşk
bende çalıştı demedimki denemek lazım dedim neyse n 73 me heck'li yükledim yükleme gayet başarılıydı ama malesef açmada bu başarıyı gösteremedi benim tel ...... Benimki deneme maksatlıydı......
xxxbura
Üye
sertifika hatası veriyor 6220 classic te
fos4luiandeyson
Üye
ı ı sevmedim
muratpalio16
Üye
facebook yada başka video sitelerini izlemek için bi program yok mu nokıa e71 ?
0mara
Üye
n73 de çalışırmııı
emrahcihangir
Üye
Arkadaşlar Merhaba; nokia e71 kullanıcısıyım facebookta video izleyemiyorum, videoları indiriyo fakat ya sdce ses var görüntü yok, yada hiç açmıyor. Nasıl bir player indirmeliyim? yardımcı olursanız sevinirim.. Teşekkürler..
okan.yilmaz.87
Üye
arkadaslar pro sertifika hatası veriyor telefon modelim E 71
aknakliyat
Üye
denemek lazım tşk
fatihnarman
Üye
çalışmayo
yakamoz56
Üye
telden giriyorm.acaba sis olarak ekleme şansımız var mı
bende e71 kullanıyorum bır turlu oynatıcı bulamadım yardımcı olacak arkadas lar yazsın
beyazcurt
Üye
s.a. en azında n97 tel kullanıcıları içi yazayım arkadaşlarım coreplayerin v2 sini bekleyi bende mecburen öle yapıyorum başka çare yok. bu proyuda boş yere yüklemeyin kücücük ekran onun da üstünde copy edition yaızyor ve yine takıla takıla oynatıyor avilerdek takılmayı geçtim realplayerin fıstık gibi oynattığı mp4 lerde bile takılma var yani o derece kötü bi yazılım boş yere telinize yüklmeyin derim saygılar...
merona
Üye
n79 a yüklenmiyo bil.. sürekli sertifika hatası diyor...