Yurtdışından telefon getirmek kolaymıdır?/Nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
    Konu Sahibi
Yurtdışından telefon getirmek kolaymıdır?/Nasıl yapılır?
Arkadaşlar bu yaz iphone 4s almayı düşünüyorum.Fakat ülkemizde fiyatı 2000 tl.Yurtdışında daha ucuz olduğu için yurtdışından getirtmeyi düşündüm.Fakat zormudur nasıl olur tam bilmiyorum.Yani zor olsa siz neyapardınız?.Forumlardan aramak dahamı mantıklı?
Yoksa 2000 tl yi verip almak mı daha mantıklı?

Emre-45

Emre-45

Üye
Simfree olmasina dikkat et ve getirt. Sonra da pasaporta kaydini yap bu kadar

.

moskovalı

moskovalı

Üye
pasaport kaydini yaptirabilecegin biri varsa getir birde alacagin urunun garantisini arastir oradan aldigin urunun Turkiye'de garantisi olacakmi ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar bu yaz iphone 4s almayı düşünüyorum.Fakat ülkemizde fiyatı 2000 tl.Yurtdışında daha ucuz olduğu için yurtdışından getirtmeyi düşündüm.Fakat zormudur nasıl olur tam bilmiyorum.Yani zor olsa siz neyapardınız?.Forumlardan aramak dahamı mantıklı? Yoksa 2000 tl yi verip almak mı daha mantıklı?
1 ay içinde yurtdışından giriş yapmış bir kişinin pasaportu ile kayıt ettireceksin.

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şimdi benim komşumun oğlu LosAngleste yaşıyor.Onunla anlaşırsak yapabilirmiyim?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar şimdi benim komşumun oğlu LosAngleste yaşıyor.Onunla anlaşırsak yapabilirmiyim?

Türkiye ye giriş yapacaksa ve getirmeyi kabul edecekse hiç durma. bende fransa dan lumia900 getirteceğim yazın inşallah.

MrExpert

MrExpert

Üye
sim frree olması lazım yoksa gevey falan çok uğraştırı ama normalde ıphone larda 1 yıllık uluslar arası garanti geçerliliği var bide getiren kişinin pasaportuna kayıt etmen lazım .....

ağrılı_kral

ağrılı_kral

Üye
Bana da telefon getirtn be Helaline burda tel almak imkansz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt