Yurt dışından telefon getirme ?

    Konu Sahibi


vergi vergi dairesine yatırıyorsun imei numarası adına oradan bir kağıt alıp pasaport ile beraber pasaport sahibide gelecek tabiki bir TİM'e gidip işinizi hallettiriyorsunuz

100 tl standartmı tim dediğin türkcell iletişim merkezimi ?
 
Bence Pasaport kaydını tanıdığınız ve ulaşabileceğiniz bir arkadaşınızın, akrabanızın pasaporttuyla yapın. Başıma gelen bir olayı anlatayım. Telefon Htc One S.

Yurt dışından getirttiğim Telefonu Yaşlı bir teyzenin pasaportuyla kayıt yaptırmıştım. Aradan gel zaman git zaman telefonun geri dokunmatik tuşu basmamaya başladı. Bende Servise götürdüm. Serviste yapayım derken S4 İşlemcili anakartı yakmışlar. Ve yerine S3 işlemcili anakart takmışlar. İlk kazığı burda yedim. Hattı taktım bir gün kullandım ertesi gün daha hattı tanımamaya başladı. Ben sorunun hatta olduğunu sanıyordum fakat. Cihazın İmei si değiştiği içinmiş. Ve Eski İmei Evraklarını bu imeiye geçirmemişler. Tekrar Kvk servisini aradım ve durumu anlattım. Bende evrakları istediler. Evrakları tamamladım. Yalnız Vergi dairesinden o makbuzu yalnız ve yalnız pasaport sahibi alabiliyormuş. 75 yaşındaki teyzeyi ben nasıl kaldırıpta Vergi dairesine götüreyim. Hemde Kendisi Ülkenin uzak şehirlerinden birinde. İkinci kazığıda böyle yedim.

Tamı tamına 1,5 ay bekledim ve yurtdışında Amcaoğlu geldi. Dedim o zaman gidip bu pasaportla halledeyim. Vergi dairesine gittim ve yeni imeiye pasaport kaydı yaptım. E devlete girdim işlemleri yaparken uyarı geldi. Bu imei ye ait telefon kaçak gözükmemektedir. Yurt içi kayıtlıdır diye.

Üçüncü darbe de bu oldu. ve hala bekliyorum. Bunların alayının ..............
 
kayıt yaptıracagımız kişinin 1 ay içinde yurt dışına giris çıkış yapma zorunluluğu diye birşey var mi ?
 
abi affina siginarak ben de bi soru sorsam
ipod touch alsak pasaporta gerek var mi?
 

emreli01

Üye
arkadaşlar bende htc one x plus aldım yurt dışından şimdi burda 100 tl vergi parasını hatta tüm herşeyi internet üzerinden halletme şansımız yokmu veya hangi işlemleri internet üzerinden yapabiliyoruz ?
 

papakudioflu

Emekli Yönetici

tam olarak emin değilim fakat gib.gov.tr'den pasaport harcı yatırılıyorsa geri kalan işlemleri internet üzerinden yapılabilir.
 
    Konu Sahibi
Kim hortlattı konumu yahu bu arada konu gündeme gelmişken söyleyeyim babamların kaydını yapmıştım bu sene çıkmadı seneye veya artık ne zaman kısmetse hacca gidecekler arabistandan getirteyim diye düşünüyorum oradada ucuz oluyor baya
 

emreli01

Üye

ben aldırttım valla htc one plus aldım 1130 tl ye maaloldu sizce nasıl fiyat konusunda

- - - Eklendi - - -



tam olarak emin değilim fakat gib.gov.tr'den pasaport harcı yatırılıyorsa geri kalan işlemleri internet üzerinden yapılabilir.

anladım kesin bir bilsi olan varmı acaba boş yere vergi dairesine felan gitmeyeyim net üzerinden halletmek varken
 

fybwa

Üye

Kardes aldim derken biriylemi getirtdin yoksa kendin siparismi verdin yurtdis.i
 
teşekkürler bende niyetliydim faydalanmış oldum