gittigidiyor.com da Yurt dışından getirilmiş Telefonların Satışı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mega2

mega2

Üye
    Konu Sahibi
gittigidiyor.com da Yurt dışından getirilmiş Telefonların Satışı
Arkadaşlar gittigidiyor.comda yurt dışından getirilmiş, kim dilidi açılmış pasaport kaydı yapılmış, galaxy s2 ve galaxy note tarzında fiyatı 1000 tl cıvarında modeller var. sizce bu telefonlara güvenilir mi?

*Satıcının birine mesaj atıp sordum. Telefonlar Fransadan getirildi dedi? Bunu anlıyabilme ihtimalimiz var?
*Bu tarz bir alışveriş sitesinden yurt dışından getirilmiş telefon alan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim.

Teşekkür ederim.Hayırlı kandiller dilerim

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Yüzyüze satış yaparsan daha sağlıklı olur fransadan geldiyse 1000 tl olması normal..

• Beğen
Tepkiler: mega2
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
hacı güvenilir hem onlar türkiye garantili oluyor çünkü pasaport kaydı yapılmış türkiyeye..

• Beğen
15097

15097

Üye
Güvenilir büyük bir ihtimalle, sanırım :hmmm

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa ve mega2
StunnerDead

StunnerDead

Üye
Küçük ihtimal fiyasko da çıkablir.

• Beğen
mega2

mega2

Üye
    Konu Sahibi
Kuzenimle araştırmıştık arkadaşlar.Sizede danışmak istedim. Ositede bir kaç satıcıyla temasa geçtim adamların profıle baktığımda satışlarıda yerinde satın alanlar yorumda yapıyor.
şöyle bir düşünceye daha kapıldım.
*her telefondan 10-12 adet felan var ellerinde bukadar telefonun kaydını nasıl yaptırmış olabilirler?kayıtlar sahte felan cıkmaz dimi?yada sahte lisansız kayıt diye birşey varmıdır?

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
yok hacı o gibi şeyin sahte belgesi kayıtları sahte olmaz.. Hem gg de bir ürünü satmak için para ödüyorsun sitede gerekli önlemler v.s. alınıyor.yani sahibinden.com gibi bedava satış reklamı vermiyorsun.sahibinden.com da güvenli alış veriş için get açılması lazım.

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Hiç alışverişim olmadı bu tip sitelerden.Umarım sorun çıkmaz.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt