yurt arkadasimdan kurtulmam gerek

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
yurt arkadasimdan kurtulmam gerek
dovdum ama yurttan atiliyodum cezalandirdimda ama baya sey yaptim yapisti rahat birakmiyo yardim lütfen

NEXUS

Üye
tenah bir yerde sıkıştır ve bıçakla. sonra bıçaktan parmak izini silip bıçağı denize at bıçakladığın yerde delil bırakma ve kamera olmadığına çok dikkat et.

Tepkiler: çaminci ve ___kaptan___

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
naptin la sen oha

Tepkiler: ___kaptan___ ve .NeXuS.

NEXUS

Üye
eğer hiç sevmediğin biriyse işkence edip öldür iç organlarını filan kes.

Tepkiler: Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
yok artik benden uzak olsa yeter gitmiyor

Tepkiler: .NeXuS.

-efşan

Üye
Kendi ikna olup gitmediği sürece hiçbir şey yapamazsın ve buna hakkın da yok.
Konuşup ikna edeceksin ki ancak olası. Ki bu durumda dahi kalbi kırılacaktır muhakkak. Hem sen neden adamdan kurtulmaya çalışıyorsun ki?

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
sebeb çok ispiyoncumu desen herseye karisiyomu desem kuyrukmu desem

-efşan

Üye
ne dersen de artık. orada yaşamaya hak kazanmış bir kere. Rıza ile razı etmedikten gayrı bir şey yapmaya hakkın yok.

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
baskasi gelse odaya dha iyi mizmizliktan biktim

Kardeşim benim de başıma geldi ben dolabı kitlediğimiz zincir ile dövdüm arkadaşı sonra o da yapıştı mecbur ben dilekçe verdim odamı değiştirdim.

Tepkiler: Anil-D
hahaha güzel denesekmi
Benimki baya sorunluydu ama hayatta en nefret ettiğim şey kaçak sigaranın parasının farklı yerlere gitmesi ve bunu bilerek içmesi. O insanı var ya zincir ile dövdüğüme dua etsin. Bir de aynı sınıftayız çocuk artık beni görünce yolunu değişiyor Ha bu arada ben yurttan atıldım kavgaya kesinlikle karşıyım

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
bende atiliyodum işte yazdim ya dovdum ama gitti sikayet etti

Yok benim elimden güvenlik geldi aldı çocuk şikayet etmedi zaten edecek ağız kalmamıştı Neyse fazla şiddet içerikli konuştum Dövecekseniz 300 mt sınırı dışında döveceksiniz

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
Yok benim elimden güvenlik geldi aldı çocuk şikayet etmedi zaten edecek ağız kalmamıştı Neyse fazla şiddet içerikli konuştum Dövecekseniz 300 mt sınırı dışında döveceksiniz
la nolacakki benimki siddetsiz bisi olsun istiyorum suan

NEXUS

Üye
şiddetsiz birşey istiyorsan kaasına vur bitane gönder

O zaman dilekçe vereceksin kardeşim. Hatta yurt yönetiminin kavgadan haberi varsa daha kolay olur işin