Yurdum İnsaı Beyin Bedava :D D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_RYUK_

Üye
    Konu Sahibi
Yurdum İnsaı Beyin Bedava :D D
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Arkadaşla bugün bir binanın tesisatını döşemeye gittim,orada çok ilginç birseyle karşılaştım.Binanın içinde iki tane merdiven vardı.Ev sahine nedenini sordum soldakinin normal merdiven,sağdakinin yangın merdiveni oldugunu söyledi şok oldum...Sonra glmekten karnıma agrı girdi

Tepkiler: lolaman

lolaman

Üye
Düşündürürken güldürdü

SHS

Üye
harbi yurdum insanı

bizim apt.de daire numarası küçük olan daha üstte, misal daire 3, daire 4ten yukarda

Tepkiler: FatoŞ

_RYUK_

Üye
    Konu Sahibi
ya abi iki merdivende yan yana.Allah korusun sanki yangın çıksa diger merdivene birsey olmuyacak

Bir kara fotorafla açıklanacak gibi degil yangın merdivenin zemine yakın olan kısmı beton yukarısı
metalden yapılmıştır. bazı yangın merdivenleri zemine ulaşmıyor. hırsızlara karşı
önlem almak için birinci katın tavan izasına kadar merdivenim basamaklarına turşu koyuyorlar

M. tAHA

Üye
burda herşey göründüğü gibi değil. normal merdivenle yangın merdiveninin arası zaten kapatılıp yangın tarafı ozel boya ve kapılarla kaplanır. burda ikisinin yan yan olma sebebi bence alandan kazanmaktır. inşaatlarda bir brüt alan bir de net alan vardır. burda ikisini yan yana yapıp projede net alan kazanılmış olabilir. gayet doğal. zaten yangın merdiveni dediğim gibi ozel seylerle kaplanır. yangın merdiveni gözükmez. ama bu şekilde yapmayacaksa gerçekten trajikomik bi durum

.SeRDaR.

Üye
Artık yangın çıktığında yangın merdiveninden koşarak inerler, normal merdiveni kullanmazlar.

_RYUK_

Üye
    Konu Sahibi

her iki merdıvende aynı zeminden catıya kadar

e.c

Üye
yangın merdiveni dedin rüyamda okulda yangın çıktığını gördüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...