Yurdışı Telefon Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
Yurdışı Telefon Güncelleme
Selam Arkadaşlar,

-Yurt dışından Bir İphone 5 Getirttim.Pasaport Falan Her şey Tamam Kullanıyorum Sorunsuz Ancak Aklıma Bir Soru Takıldı...
-Biliyorsunuz Galiba İos7 Gelicek Yakın Zamanda Ve Şuan En Güncel Sürüm İos 6.1.4 Zaten Geldiğinde Bu Vardı Hiç Güncelleme Yapmadım İos 7 çıktıgı zaman güncellesem sorun olur mu ? telefon kitlenir mi birde heralde bu iş için jailbreak gerekiyor bir arkadaşım bu iş için 200e yakın para istediklerini söyledi doğrumudur bilgisi olan birisi varsa yazarsa iyi olur :)

Şimdiden Teşekkür Ederimmm :)))

frngyhn

frngyhn

Üye
kardeşim jb felan gerek yok sakın kaptırma paranı kazıklarlar belliki çakmıyosun fazla. bak eğer telefonunda simlock yok ise istediğin gibi güncelle zaten güncelleme çıkınca bildirim gelir wifi ile bağlanır güncellersin yada pc den itunesten güncellersin fakat telefonunda simlock var ise ve cihazını gevey ile kullanıyorsan güncelleme ilk önce geveyin ios7 ile uyumluluğu varmı öğren ve güncelle şimdilik bu kadar söylüyorum ama cihazın simfree ise istediğin gibi güncelle ayrıca jailbreak yapmak içinde sakın telefonculara para kaptırma forumda nasıl jb yapılacağı açık bir şekilde anlatılıyor ..

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
bu gevey denilen şey denir kardeşim hiç birşey bilmiyorum ios hakkında biraz anlatırmısın androidden göçmenim de :)

ChasingTheSun

Üye
Gevey simkilitli telefonları yurtiçinde kullanmak için üretilmiş bir çiptir.Telefonun sim takma bölümü var ya yandaki,onun aynısı ama altında simkilidi kaldıran çip var.Telefonun üzerindeki sim takma panelinin harici satın alınır.
Sen şimdi ayarlar-genel-hakkında-operatör kısmında ne yazdıgını söyle bize
Bir de telefonun yanındaki deliğe iğneyle bastırıp sim panelini çıkar.Panelde sarı bir çip varsa kesinlikle güncelleme
Sadece sim kart ve panel varsa gevey yoktur

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ben yurdışından nasıl geldiyse öyle kullanıyorum şuan açtım paneli sarı bi çip yok ben hattımı kestirdim ayrıca operatör yerinde yazan ise avea 14.1 birde o sarı panel baya bariz farkediliyor mu farketmemiş olabilirim

Symbianize

Symbianize

Üye
Eğer aldığınızda hattınızı taktıgınızda çalıştıysa simlock değildr rahatlıkla güncelleyebilirsiniz.

frngyhn

frngyhn

Üye
tamam automaniak cihazın simkilitli değil avea 14.1 yazıyor çip de zaten küçük değil gözükür hatla birlikte takıp çıkarıyosun kardeşim sen istediğin gibi güncelle jb yap istediğin yap cihaza ,:)

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ettim arkadaşlar bide bazı arkadaşlarımız iphone5 de ios 7 kullanıyorlar onu nereden ve nasıl yüklediniz ayrıca orjinal midir ?

mesut1979

Üye
teşekkür ettim arkadaşlar bide bazı arkadaşlarımız iphone5 de ios 7 kullanıyorlar onu nereden ve nasıl yüklediniz ayrıca orjinal midir ?

slm,arkadas suan kullanilan ios 7 beta sürümüdür bu ay sonuna dogru final sürümü cikar.

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
yani yükledikden sonra itunesden final sürümü çıktığında güncelleyebilirmiyim ?

Symbianize

Symbianize

Üye
Ya beta deneme aşaması gibi bişey sorunlar vardır falan zaten 10 eylülde resmi olarak çıkıcak uğraşmadan 10 eylülü bekleyin derim

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
Ben yükledim de ios7 beta 6 çok da güzel değil pek bi fark yok çok da beğenmedim biraz sade olmalıydı..

dehlo

dehlo

Üye
mrb yurt disindan İphone 5 aldim ancak cok isiniyor normalmi tsk

ChasingTheSun

Üye
Normal

dehlo

dehlo

Üye
mrb bende yurt disndan aldim sim free ancak apple 5 hic begenmdim cok isiniyor bide hersey parali kiytirik uygulamalar bedeva ayrica 16 cb hafizasina bisey kopyalayamadim sanirm buda olmuyor daha once nokia n8 kullaniyordu film muzik tv izleme navigasyon harita istedigimi yukluyordum bunda hepsi paralikendi pcmdeki muzikleri biledinliyemiyorum gerci i tunes biryerlere kopyaladi ama apple 5 tavsiye etmiyorumm. tsk

ChasingTheSun

Üye
Keske kullanmayi ogrenip alsaydin

Üst Alt