YouTube'un Yeni Uygulaması Geliyor, Ama!!!

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
Valla bence Youtube uygulaması gibi şık tasarımlı uygulamalar telefonu daha bi farklı gösteriyor. Örneğin, uygulamasıyla youtube açtığımda yanımdaki arkadaşımın gözlerinin telefonuma kaydığını biliyorum, ama normal açtığımda bu göz kayması yok :ehe
Katılıyorum.:D

serinaga

serinaga

Üye
Abi artık yanlışlıkla güncelle desen de güncelleyemezsin, rahat rahat kullanmana bak.:D

Doğru söylüyorsun da Gökçen, halen mağazada Youtube güncelleme görünüyor, kaybolmadı gitti, neyse alıştım artık, gittiği yere kadar ...

nanotex

nanotex

Üye
Doğru söylüyorsun da Gökçen, halen mağazada Youtube güncelleme görünüyor, kaybolmadı gitti, neyse alıştım artık, gittiği yere kadar ...
Bende youtube güncellemesi göstermedi ve hala kullanıyorum :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama mağazadan kaldırıldı abi, bildirim önemli değil...:) Mağaza tile'ındaki bildirim uygulamayı kaldırınca gider.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
Bilidirim görünür fakat uygulama kaldırıldığı için güncelleme yapmayacaktır abi. :)

serinaga

serinaga

Üye
İçeriye girdim, 22.05.2013 tarihli güncelleme görünüyor, geri bastım kaçtım güncelleyecek bu birşeyleri ama ?

- - - Eklendi - - -

Bilidirim görünür fakat uygulama kaldırıldığı için güncelleme yapmayacaktır abi. :)

Daha önce dediğin gibi bir uygulama kaldırılmıştı mağazadan ve güncelleme kontrolünde kaybolmuştu tile'dan bildirim. Ama bunda bi gariplik var gibi geldi bana :allalla:, Yahu boşveeerr Gökçen dursun böyle :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
Güncelle diyebilirsin abi, emin ol güncellenmeyecektir. :oke:

Üst Alt