Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
teşekkür ederim furkan
ayrılırsam ne olur ayrılmazsm ne olur ?
Teşekkürler
o değilde benim idm kafayı yedi son günlerde
artilari neler html 5in
Rambo_FT' Alıntı:
HTML5 henüz beta. Mesela, video izlerken ileri aldığımda bazen sinir ediyor videonun bulunduğu sayfayı yenilemek zorunda kalıyorum. Bazen hiç video yüklenmiyor. En önemlisi IDM'de WEBM indirme yaptırıyor bana MP4 lazım
WEBM'yi bahsediyorsan, bu yöntemi uygula düzelir.
Flash player'a gerek kalmıyor. Mesela MediaFire HTML5 kullanıyor. Bilgisayardan bir dosyayı sürükleyip-bıraktığımda upload olmaya başlıyor. Tıpkı Windows'taki gibi. Bir dizi yeni güzel özelliği var fakat Youtube'daki henüz beta.
bilgilendirdigin tesekkur ederim.
Beraber değilim ki ayrılayım.
şaka şaka Emeğe saygı Teşekkürler.
html 5 hem oldukça yeni hemde flash'ın açıkları gibi açık durumu daha az.. ayrıca idm kullanacağına firefox'una download helper tarzı bir eklenti kurarak videoları zaten indirebilirsin.. idm'i napacaksınnormal rapid, fileserve vs.. linklerinide kendisi açıyor, uploaded vs gibi sitelerden doğrudüzgün indirme yapamıyor bazen.. gereksizlik..
html 5 hem oldukça yeni hemde flash'ın açıkları gibi açık durumu daha az.. ayrıca idm kullanacağına firefox'una download helper tarzı bir eklenti kurarak videoları zaten indirebilirsin.. idm'i napacaksınnormal rapid, fileserve vs.. linklerinide kendisi açıyor, uploaded vs gibi sitelerden doğrudüzgün indirme yapamıyor bazen.. gereksizlik..
Bazı siteler indirme yöneticilerini desteklemiyor/engelliyor. Premium varsa yada generator kullanıyorsan o ayrı.
her kullanıcı otomatik olarak geçiyor mu? Ona göre ayrılarım.
ayrılarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?