Hakan2635
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşım öncelikle i5 alma ısınma şikayeti çok oluyor.. bi bilgsayarcı olarak sana yardım edym hp öneririm garanti kapsamı diğerlerine göre çok güzel 2gb ekran karlı 4 çekirdekli bluetooth 500 gb hardisk 8 gb ram ve win 8 ensperia yüklü bi bilgsayar alablrsn model hp i7 al ve hızının yüksek olmasına dikkat et 2.70 yeter sana..
merhaba arkadaşlar;
1-2 hafta içinde laptop almayı planlıyorum.
işlemci olarak corei5 mi yoksa corei7 mi alsam diye dusunuyorum. tabi butce max. 1700-1800 TL.
marka takıntım yok, sadece casper ve acer olmasın
lenovo z580 serisi sizce nasıldır?
ayrıca aşağıda linkini verdiğim samsung nasıl sizce? su an stoklarda yok ama fiyatı niye bu kadar düşük onu da anlamadım? bu model artık üretilmiyor mu yoksa?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
teşekkürler
Hakan
Her kafadan ses cikar fakat her kafadan dogru ses cikmaz. Bunu sen kendin de arastirarak kesinlestirebilirsin. Mad Eagle arkadasimizin verdigi linklerdeki diz ustu bilgisayarlar guzel. Onlara ek olarak bende vaktimin yettigi kadariyla bir kac bilgisayar onerdim. Cok secenek kafani karistirmasin, sen begendiklerini Fiyat ve Donanim ozelliklerine gore siralama yap ve tekrar karsilastir, sorularini ona gore sor. Eminim dogru bir secim yapma olasiligin yuksek olacaktir.
Sunu da unutma bu elektronik cihazlar Allah(c.c) yapisi degil, kul yapisi. O nedenle su ariza yapar bu yapmazdiye bir kaide yok, sadece ariza verme yuzdesi dusuk markalar var. Bunlarida yapacagin secimlere gore sekillendirebilirsin.
1700-1800 lirayı gözden çıkardıysan eğer kesinlikle i7 derim. i5 de ısınma problemi çok oluyor
Bir çok kişi i5 lerin hepsini 4 çekirdekli sanıyor ama aslında i5 lerin çoğu 2 çekirdek ve core2 serisi ile neredeyse aynı performansı veriyor...
i lerin çoğu değil hepsi 2 çekirdek hyper threading teknolojisi ile bunu 2 ye katlıyrlar aynı olay i7 lerdede mevcut keza i3 lerdede
i7 lerin mobil islemcilerinden bazilari 2 bazilari da 4 cekirdekli. ornegin
2 cekirdekli
4 cekirdekli
Fazla birsey konusmaya gerek yok, linklerdeki islemcileri diger varyantlariyla inceleyerek karsilastirabilirsiniz.
Ayrica i5 ler cok isiniyor diyenlere ayrca bir sasiriyorum. i5 kullanan uretici sogutucuyu iyi dizayn etmezse tabi sogutmaz. Bende Asus N73SV i7 2670qm var isinmak ile yakindan uzaktan ilgisi yok.
Mantik olarak 4 cekirdekli bir islemcimi daha cok isinir 2 cekirdekli mi?
neyse boşverin ayrıca bulldozer serisinin win 8 deki performansına bakmanı isterim resmen yazılım farkı ortaya çıkmış bulldozerde
Her kafadan ses cikar fakat her kafadan dogru ses cikmaz. Bunu sen kendin de arastirarak kesinlestirebilirsin. Mad Eagle arkadasimizin verdigi linklerdeki diz ustu bilgisayarlar guzel. Onlara ek olarak bende vaktimin yettigi kadariyla bir kac bilgisayar onerdim. Cok secenek kafani karistirmasin, sen begendiklerini Fiyat ve Donanim ozelliklerine gore siralama yap ve tekrar karsilastir, sorularini ona gore sor. Eminim dogru bir secim yapma olasiligin yuksek olacaktir.
Sunu da unutma bu elektronik cihazlar Allah(c.c) yapisi degil, kul yapisi. O nedenle su ariza yapar bu yapmazdiye bir kaide yok, sadece ariza verme yuzdesi dusuk markalar var. Bunlarida yapacagin secimlere gore sekillendirebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?