Yönetimden ayrılıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yönetimden ayrılıyorum
Tüm Maxicep ailesine selamlar;

Bu konu başlığını ilerde herhangi bir polemige neden olmasın diye açtım.
Maxicep in ilk kurulduğundan birkaç gün sonra bu siteye üye olan kişilerden birisiyim. Çok güzel anılarım var burada. özellikle de söylüyorum ki olmaya da devam edecek. çünki ben sitemden ayrılmıyor sadece yönetimdeki görevimi özel sebeplerimden bırakıyorum.

Geçmişte yönetimde olup sonradan ayrılanlar hakkında çeşitli polemikler yapıldı. Tekrar söylüyorum ki ayrılan veya kalan hiçbir yönetici arasında bir huzursuzluk mevcut değildir.Bende böyle bir sebeple ayrılmıyorum. dediğim gibi özel durumlarım nedeniyle.Ben yine sitemde olacağım.

Şu ana kadar kırdığım incittiğim birisi varsa özür dilerim. Eğer herhangi bir kimse beni kırdıysa çoktan unuttum gitti.:)

Herkese mutlu, sağlıklı, huzurlu bir ömür dilerim. İyi Maxicep ler. İyi forumlar.

SALVADORE

SALVADORE

Üye
yönetimden ayrılmana üzüldüm :( ayrıca bana olan yardımlarını unutamam şahsen seni istemeyerek kırdıysamda özür dilerim arkadaş :spr :spr

hades33333

hades33333

Üye
ben de üzüldüm bu sitede çok emeği olan insanlardan birisin... ama sitede olacağına sevindim genelde toptan terkederlerdi :)

jöly

Üye
a21a abim yönetimden ayrılmana hem şaşırdım hem üzüldüm dilerim Maxicepten de ayrılmazsın :(

Ozan

Ozan

Admin
Bizde bu kararı almasına sıkıldık fakat internete biraz daha az zaman ayırması gerektiği ortada ( aile ön planda olmalı tabiki )

Fazla da birşey söylemek istemedik çünkü ahmet abimiz bu konuda en iyi kararı verebilecek yeterli olgunlukta . Bu yüzden kararına güveniyoruz ve saygı duyuyoruz.

Maxicep de daha üye olarak yapacak çok işi var ..

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Maxicep de daha üye olarak yapacak çok işi var ..

Tabiiki de. Bu zeminde yönetimde olan kişinin zaman sorunu olmaması gerekir.
önceden pek zaman sorunum yoktu. ama aile yapım değişti. artık eskisi gibi bilgisayar başında oturamıyacağım için bu görevi fuzuli tutmamam gerektiğini düşündüm.Maxicep in hayatımda ne kadar yer ettiğini dün akşam anladım.
sabaha kadar yatmadım desem yeridir.:(

yönetici değilde bir üye olarak yine buradayım. eskiden olduğu gibi ne yapıyorduysam yine kısıtlı zamanım çerçevesinde devam edeceğim.:)

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
Başlığı görünce siteden ayrılıyorsun zannettim. Yazıyı okuyunca içim rahatladı oh çok şükür a21a maxiyi terk etmiyor. :oley MaxiCepte gerçekten çok güzel şeyler yapan değerli a21a'yı ilerde tekrardan yönetimde görmek isteğiyle :spr Saygılar ...

UndeRqRo.uNd

Üye
Ahmet abi sevip saydığımız bir büyüğümüz kararına tamamıyla saygıyla karşılıyoruz, sizi üye olarak da aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:spr :spr :spr

irun

irun

Üye
verdiğin karar hakkında hayırlı olur umarım, ama öyle yada böyle aramızda olman çok iyi.. normal üye olarakta faydalı olamaya devam edeceğine eminim ben..:spr

Exalans

Exalans

Üye
olsun dostum paylaşımlarının devamını diliyoruz

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ahmet abi hakkında hayırlısı olsun. ;)

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Şimdiye kadar yaptıkların İçin Herkes Adına Teşekkür Ederim!! ;)

Gene Aramızdasın ;) :maxicep: desin ya o yeter ;)

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ahmet abi hakkında hayırlısı olsun. ;)

Sağol adaşım. Derslerinde başarılar dilerim. ÖSS de güzel sonuç bekliyoruz senden.:)

Teşekkürler Blackrose.:spr

İşte zaman darlığım. saat akşam sekiz ve ancak bir iki saatliğine bilgisayar başındayım.:(

perfectlover

Üye
a21a, üzüldüm bu kararı almana. Her ne kadar özel sebeplerden dolayı yönetimden ayrıldığını belirtmiş olsan da, yine de insanın içine bir burukluk geliyor. Ben seni "Süper Mod" olarak tanıdım ve artık bu görevde olmasanda hala "Süper Mod" olarak kalmaya devam edeceksin....

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
a21a, üzüldüm bu kararı almana. Her ne kadar özel sebeplerden dolayı yönetimden ayrıldığını belirtmiş olsan da, yine de insanın içine bir burukluk geliyor. Ben seni "Süper Mod" olarak tanıdım ve artık bu görevde olmasanda hala "Süper Mod" olarak kalmaya devam edeceksin....

Teşekkürler perfectlover.:) gerçekten tek sebebim bu. zaman sorunu yaşıyorum. geç giriyorum siteye. uzun kalamıyorum. ilerde bu sorunum biterse ve yönetim uygun görürse tekrar görevime dönerim. Kısa zamanda da girsem siteme kendimi maxicep te çok mutlu hissediyorum.:)

Quattro

Quattro

Üye
Ahmet abi senin gibi görev ve sorumluluklarının bilincinde olan insanların sitede var olması bizler için şanstır. Kararına saygılıyız ama sen yinede benim gözümde mod sun seni tanıdğım için mutluyum....

delimakina

Üye
Hayatta başarılar =)

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
1 mart 2007 tarih itibarıyle..

Kısıtlı zaman sebebiyle Maxicep teki modluk görevimden istemiyerekte olsa ayrılmıştım.. Zaman olanaklarımda pek bir değişiklik olmadı ama, az zamanımda olsa zaten fırsat bulduğum her anda Maxicepte idim.. Ve artık yönetimin uygun gördüğü mertebede yeniden görevimin başındayım.

Tüm Maxicep ailesine iyi forumlar dilerim..:)

jöly

Üye
1 mart 2007 tarih itibarıyle..

Kısıtlı zaman sebebiyle Maxicep teki modluk görevimden istemiyerekte olsa ayrılmıştım.. Zaman olanaklarımda pek bir değişiklik olmadı ama, az zamanımda olsa zaten fırsat bulduğum her anda Maxicepte idim.. Ve artık yönetimin uygun gördüğü mertebede yeniden görevimin başındayım.

Tüm Maxicep ailesine iyi forumlar dilerim..:)

Ahmet abicim sizi yeniden yönetimde görmek çok güzel..hayırlı olsun..:spr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt