Yöneticiler Bakabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
evet bilgisayarim olmadigi icin surekli telefondan girmek zorundayim.internet hizim cok iyi normalde.dedigim gibi 15-20mgbt download hizi var ama yeni yaptiginiz mobil siteye girdigimde telefon tökezliyor.maxicep.com u 2-3saniyede acan telefonum foruma girdigimde sayfalari yukluyor ama tam dolmasi cok uzun suruyor.ayni sey cift cekirdekli tabletimdede oluyor telefonla alakali birsey degil yani.

sinirli imkan falan yok dedigim gibi fiber internet var.telefonumun ozellikleri dusukte sayilmaz maxicep.com u 2-3saniyede actigina gore.ister samimi olduguma inanin ister inanmayin olan bu.hizli calissa gelipte burda yavas calisiyor bilmemne diye konu acacak halim yok.neden mobile lighte donmek istemediginizide biliyorum aslinda ama belki uyelerinin memnuniyeti icin bir sey dusunulur diye konu acmistim ama sonuc 0.
 
Tepkiler: asigsasi

-Emre

Üye
Bence sitenin şuanki hali gayet güzel sadece yazı yazmada SwiftKeyin ufak bir sorunu var, önemli değil. Telefonum galaxy w kendi düzenlediğim wonderlight romunda (ics, cm9) orjinal tarayıcı ile yağ gibi akıyor sayfa. Edge hızı ile ve proxyyle bağlanıyorum.
 

BLasTeaR

Üye


Sen ve telefonu değiştir diyen kişiler, herkesin maddi durumu iyi olmayabilir -ki bağış yapıp siz alır mısınız ? yada herkes elindeki telefonla girmek istiyor yada buna bir çözüm getirin!
Kimse gelipte devir muhabbeti yapmasın!
Herkesi kendiniz gibi görmeyin!
 
Yönetici tarafından düzenlendi:

KcygtYsn

Üye
Devir android devri derken ben onu öylesine söyledim kusuruma bakma
 
Yönetici tarafından düzenlendi:
Tepkiler: Dede
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...