Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
konu onaylandıktan sonrada düzenleme şansınız var arkadaşlar bu bence bir sıkıntı değil ama sizin isteğinizde
yeni düzenlemeler içine alınır umarım
Konuyu beğenerek, yorum yaparak görmenizi sağlıyoruz. Dediğin mümkünse yapılabilir tabi.
yok demek istenilen sey konu onaylandığında haber verilmesi değil. Konu onaya gittiği zaman kayboluyor ve onaylanana kadar düzenlenme yapılamıyor. Ki bu durumda yapılan hatalar da düzeltilemiyor.
Anladım da Furkan'ın yazdığı son cümleye cevap vermiş oldum
Anladım da Furkan'ın yazdığı son cümleye cevap vermiş oldum
Konular onaylanırken mutlaka şahsen kendi adıma beğenir ve teşekkür yazarım konuyu üste çıkarmak - konuyu paylaşan kişinin görmesi adına çoğu yöneticide bu şekilde yapıyordur ama an gelir bazen bu şekilde olmadığı da olur yani yönetici ne beğenir ne de mesaj yazar ne yapabilirsiniz profilinizden konularınızı takip etmelisiniz ama bence bu bahsettiğiniz durum ile sıklıkla karşılaşmadığınızı düşünüyorum yinede oluru var ise Ozan ilgilenecektir....
Haklısın bir konu onaylanınca dediğin şekilde haberimiz oluyor. Ancak mesela benim bu (Yönetici onayına giden konular hakkında) konum onaylandığında haberim olmadı. Oğuzhan'ın beğenmesiyle haberim oldu. Yani konular onaylandığında bazen moderatörlerde beğenmeyi unutabiliyor
Konular onaylanırken mutlaka şahsen kendi adıma beğenir ve teşekkür yazarım konuyu üste çıkarmak - konuyu paylaşan kişinin görmesi adına çoğu yöneticide bu şekilde yapıyordur ama an gelir bazen bu şekilde olmadığı da olur yani yönetici ne beğenir ne de mesaj yazar ne yapabilirsiniz profilinizden konularınızı takip etmelisiniz ama bence bu bahsettiğiniz durum ile sıklıkla karşılaşmadığınızı düşünüyorum yinede oluru var ise Ozan ilgilenecektir....
Katılıyorum. Onaylanana kadar "Onay bekleyen konularınız" gibi bir bölüm altında gösterilebilir.Yine onaylanana kadar yanında "(onay bekleniyor)" yazıp sadece konu sahibi görebilir konuyu.
DH'den bir bu özelliği(ç)almayı unutmuşuz.
Katılıyorum. Onaylanana kadar "Onay bekleyen konularınız" gibi bir bölüm altında gösterilebilir.Yine onaylanana kadar yanında "(onay bekleniyor)" yazıp sadece konu sahibi görebilir konuyu.
DH'den bir bu özelliği(ç)almayı unutmuşuz.
Gözümüzden kaçmış derhal çalıyoruz.
DH'in bir özelliği değil benim bildiğim bu bir eklenti. Hiçbir siteye özgü değil. Ama olursa çok iyi olur. Tabii vbulletinde bu bir eklenti mi özellik mi nasıl yapılır bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?