Yok artık, iPhone Math…

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
Yok artık, iPhone Math…
Akıllı cep telefonu üretimi denildiğinde akla gelen önemli isimler arasında yer almayı başaran Apple firması, Galaxy S3 ve Note 2 isimli büyük ekranlı akıllı cep telefonlarının ardından şimdilerde piyasanın altını üstüne getirmeyi başaracak olan bir akıllı cep telefonu üretmeyi amaçlıyor.China Times’ın iddiasına göre iPhone Math’ta 4.8 inç genişliğindeki bir dokunmatik panel kullanılacakken, ekranı beş parmağınızla kullanma imkanı da sizlere sunulacak. İddialara göre iPhone Math ile ilgili yeni haberler ve teknik özellikler ilerleyen dönemlerde gündemde yer edinmeyi başaracakken, cihazın tanıtımı ise Haziran ayında gerçekleştirilecek.

Kaynak: Maxicep

PriZm

PriZm

Üye
5 parmakla kullanmaya izin vermesi neden ayrıcalıklı yazılmış anlamadım.Galaxy S bile 12 parmağa kadar izin veriyor (bizzat denedik:ehe)

Samet.25

Haber verildi ama tesekkurler

phasan

phasan

Üye
İpuone zaten 5 parmagi kullaniyor

aleranol

aleranol

Üye
Benim not2de 10parmak desteği var. Saçmalığı yazıyı doldurmak için eklemişler.

Symbianize

Symbianize

Üye
Fake

lordufuk

lordufuk

Üye
İphone 4.8 inch yahu allah aşkına saçmalamayın adamlar bile 40 büyük diyiyorlar bide 4.8 inch steve jobs ne dedi bir insan için en ideal telefon boyutu 3.5 inch

PriZm

PriZm

Üye
İphone 4.8 inch yahu allah aşkına saçmalamayın adamlar bile 40 büyük diyiyorlar bide 4.8 inch steve jobs ne dedi bir insan için en ideal telefon boyutu 3.5 inch

Steve Jobs artık yok malesef..

Kerim.

Kerim.

Üye

3.5te cok kucuk.ben 3.7 kullaniyorum az geliyo.

PriZm

PriZm

Üye
Banada 4" küçük geliyor :zzz:

Türe

Türe

Üye
Yok ya sanmam. O kadar BÜYÜK bir hata yapmazlar sanırım :hmmm Steve Jobs ne sövüyordur şimdi :ehe

Jomolocco

Jomolocco

Üye
3.5 inc en ideali bence yada alistigimda da olabilir :))

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
5 parmakla kullanmaya izin vermesi neden ayrıcalıklı yazılmış anlamadım.Galaxy S bile 12 parmağa kadar izin veriyor (bizzat denedik:ehe)

bi arkadaşınla denedin herhalde ve o ekrana o kadar pparmak nasıl sığdı:ehe

PriZm

PriZm

Üye
bi arkadaşınla denedin herhalde ve o ekrana o kadar pparmak nasıl sığdı:ehe

Parantezin içinde "bizzat deneDİK" yazdım :)

Daha 3 parmak yer vardı ekranda :DD ama 12 parmak bile çalıştırdı canavar :D

MaxipmaN

Üye
ıpad alıcam ama nokia nasıl soğuttuysa apple da da aynı şey geçerli

• Beğen
Tepkiler: kedi006
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt