yok artık 41mgpksel nokia

Sponsorlu Bağlantılar

Umut

Umut

Üye
İşletim sistemi kısmında Nokia Belle Feature Pack 1 yazıyor. Bizim kullandığımız Belle'den ne farkı var acaba FP1'in ve ne zaman çıkar?

SilentOne

SilentOne

Üye
bir gün çıkar bize :D

redline2525

redline2525

Üye
Millet bunu sırf kamerası için alır piyasada böyle bir megapiksel değeri yok tabi profosyonel bir kamerada olan diğer özelliklerde varsa

m542tf

m542tf

Üye
gerek yoktu bence

SilentOne

SilentOne

Üye
sırf kamera için alırım bn yani

cortex47

cortex47

Üye
Arkadaşlar cihazda Autofocus, Continious Autofocus ve 1080p video çekimlerinde 4x, 720p video çekimlerinde 6x, 360p video çekimlerinde 12x optik zoom mevcut.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
maşallah :nazar:

man20

man20

Üye
Gerçektende çok heyecanlandım ve sabırsızlıkla bekliyorum. Belki n8 imi satıp bunu alabilirim o derece beğendim yani. Bitek 512 mb ram kötü olmuş.

Jerkez38

Jerkez38

Üye
"Hadiiii leeen ordan" demek gibi bir niyetim yok.

SilentOne

SilentOne

Üye
bn zaten 41i gorunce 41kre maşallah dedim

man20

man20

Üye
Benim şaşırdığım şey şu profesyonel kameralarda 41 mp kamera varmı ben hiç görmedim ve duymadım. Nokia dan bunu duyunca çok şaşırdım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Benim şaşırdığım şey şu profesyonel kameralarda 41 mp kamera varmı ben hiç görmedim ve duymadım. Nokia dan bunu duyunca çok şaşırdım

zaten kamera 5mp ama gelişmiş sensör ve yazılımla o kameraya 41mp çekim yaptırıyo uydylardaki görüntü alma sistemini kullanmışlar

SilentOne

SilentOne

Üye
ama 41 işte :D

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
herkez 41 kere tukurup masallah desin:)tu tu

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

Hiç 5 gibi gelmedi bana.

zenci2323

Üye
ağırlığı 169 gr. yalnız kameradan dolayı

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hocam sensörle mensörle de olsa algılama mesafesi oldukça yüksektir 41Mp'in.
Görüntüdende belli oluyo.Ayrıca görüntü çok net.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu sistemle uydular dünyadaki çiçeklerin böceklerin resmini çekiyo cep telefonları için çıgır acıcak bir teknolojiyi nokia kullanıcılarına sunuyo kolay degil piyasanın en iyisi olmak

Astrosman

Astrosman

Üye
Olabilir miki?

Üst Alt