Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yok artık 41mgpksel nokia
Sponsorlu Bağlantılar
Umut
Üye
İşletim sistemi kısmında Nokia Belle Feature Pack 1 yazıyor. Bizim kullandığımız Belle'den ne farkı var acaba FP1'in ve ne zaman çıkar?
SilentOne
Üye
bir gün çıkar bize
redline2525
Üye
Millet bunu sırf kamerası için alır piyasada böyle bir megapiksel değeri yok tabi profosyonel bir kamerada olan diğer özelliklerde varsa
m542tf
Üye
gerek yoktu bence
SilentOne
Üye
sırf kamera için alırım bn yani
cortex47
Üye
Arkadaşlar cihazda Autofocus, Continious Autofocus ve 1080p video çekimlerinde 4x, 720p video çekimlerinde 6x, 360p video çekimlerinde 12x optik zoom mevcut.
Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
maşallah
man20
Üye
Gerçektende çok heyecanlandım ve sabırsızlıkla bekliyorum. Belki n8 imi satıp bunu alabilirim o derece beğendim yani. Bitek 512 mb ram kötü olmuş.
Jerkez38
Üye
"Hadiiii leeen ordan" demek gibi bir niyetim yok.
SilentOne
Üye
bn zaten 41i gorunce 41kre maşallah dedim
man20
Üye
Benim şaşırdığım şey şu profesyonel kameralarda 41 mp kamera varmı ben hiç görmedim ve duymadım. Nokia dan bunu duyunca çok şaşırdım
5mp kamera kullanarak 41mp resim çekiyo kamera beş mp ama resimler 41mp n8in 12mp kamerasını koysalarmış 70 80 mp çekerdi heralde
zenci2323
Üye
ağırlığı 169 gr. yalnız kameradan dolayı
El~PisToLeRo
Üye
Hocam sensörle mensörle de olsa algılama mesafesi oldukça yüksektir 41Mp'in.
Görüntüdende belli oluyo.Ayrıca görüntü çok net.
papakudioflu
Emekli Yönetici
bu sistemle uydular dünyadaki çiçeklerin böceklerin resmini çekiyo cep telefonları için çıgır acıcak bir teknolojiyi nokia kullanıcılarına sunuyo kolay degil piyasanın en iyisi olmak