YkPkY Belle E6_RM-609_FW-111.130.625_Son Nokta (GÜNCELLEME-07.04.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

Cane®

Cane®

Üye
oyunda resetmi attı.external hd oyunundamı attı sadece.
İkon küçük durur çözünürlük yüzünden,çalışmaması farklı yere kaydetmesi,yollar hep farklı maalesef

suan tam hatırlamıyorum da sanırım oydu.

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
bu telefonda gerek yok gerçi böyle bir uygulamaya.heryer menü tuşu :)

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
denedim güzel uygulamaymış.ama iconlar orada öylece duruyor geçişlerde dikkat ettinmi.
Saolasın takibin için

Cane®

Cane®

Üye
denedim güzel uygulamaymış.ama iconlar orada öylece duruyor geçişlerde dikkat ettinmi.
Saolasın takibin için

o yüzden dedımya zaten ıconlar kucuk olsada guzel dıye. tus kılıtlemek ıcın guzel oluyo. bunun yerıne sadece menuyu cevırebılsek daha guzel durur.yada bunun sımgelerını buyutsek :)

icon sabit hiç degişmiyo gecıslerde falan :)

BornToBeBest

BornToBeBest

Üye
Abicm çok teşekkürler emeğin için bu telefondan adam olmaz diye düşünürken imdadıma koştun gerek oyun gerekse bu yazılım ile. Allah senden razı olsun. Fakat bunu nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum ve hiç bi fikrim yok daha öncede yapmadm indirip napıcm bi el atıver gözünü seviym

----------Eklendi @ 15:06:22 ---------- Yazıldı @ 14:55:30 ----------

Benim elimde şuan gayet düzgün çalışan orjinal belle işletimli bi e6ım var onuda belirtiym :D

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
benim internetim hala yok.mobil kullanıyorum.caner kardeşimiz yardımcı olur bu konuda sana.

• Beğen
Tepkiler: Cane®
BornToBeBest

BornToBeBest

Üye
yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler.

Cane®

Cane®

Üye
yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler.

flash atma konusunda bılgın varmı kardesım? hıcbısey bılmıyosan teamviever ile kurabılırım.
bilgi verirsen ona göre yardımcı olayım

BornToBeBest

BornToBeBest

Üye
hayır yok malesef. Flash atmayıda bilmiyorum. hallederseniz çok çok duacınz olurumm :)

• Beğen
YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
hangi menüyü kullanmak istiyorsan ona göre tercih yap

• Beğen
Tepkiler: BornToBeBest
Cane®

Cane®

Üye
hayır yok malesef. Flash atmayıda bilmiyorum. hallederseniz çok çok duacınz olurumm :)

kardeş dün giremedim.teamviewer yüklümü? bide burdakı belle dosyalarını sen bilgisayarına indir hallederiz. sıkıntı yok

----------Eklendi @ 12:02:31 ---------- Yazıldı @ 12:00:34 ----------

kardes dün giremedim bi daha. teamviewer yüklümü?bide burdaki belle dosyalarını bilgisayarına indir.ben hallederım gerısını sıkıntı yok. [email protected] ekle. flash atarken lazım olacak.

• Beğen
BornToBeBest

BornToBeBest

Üye
tamam kardeş indirdm herşey hazır seni bekliyorum :)

Cane®

Cane®

Üye
ekledin mi msn bide teamwiever kurulumu?

• Beğen
BornToBeBest

BornToBeBest

Üye
Canere yardımlarından ve ilgisinden dolayı kaya.77 yede bu harika yazılımı hazırladığından dolayı bikere daha teşekkür ediyorm Allah sizden razı olsn :)

• Beğen
YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
güle gole kullan,ilgilenemiyorum pek maazeretim büyük çünkü.
Ne smile adslmiş arkadaş.
Canere bende teşekkür ediyorum.extra buton programını düzenllyorum.
Bitince download hızı yetrse paylaşacağım

• Beğen
Cane®

Cane®

Üye
güle gole kullan,ilgilenemiyorum pek maazeretim büyük çünkü.
Ne smile adslmiş arkadaş.
Canere bende teşekkür ediyorum.extra buton programını düzenllyorum.
Bitince download hızı yetrse paylaşacağım

lafı bile olmaz.senın kadar gorev ustlenemesemde yardım edebıldıgım kadar ederım. extra buton guzel olur duzenlemeyle bıde kardesım. ıstedıgımız uygulamayı secme gıbı bı duzenleme getırebılırmısın?

----------Eklendi @ 18:23:27 ---------- Yazıldı @ 18:22:19 ----------

mesela menu tusu kılıt olsa. extra butondakı 2 yerede uygulama koyabılsek super olur :) cok seymı ıstıyorum ne? :) ekran kucuk olduguna hemen doluyo

• Beğen
Tepkiler: YkPkY

matador1910

Üye
Kaya abimin önceki paylaşımları ve caner arkadaşın sırayla açıklamalarını bir bir takip ettim ve flas atmanın f sini bilmezken , suan flas atabilir duruma geldim kendilerine tek tek teşekkürü bir borç bilirim allah razı olsun. Diğer arkadaşlardan da istirhamım lütfen araştırın ve öğrenin flas atmak o kadar zoor bişey degil , artık zaman olanı geliştirme zamanıdır elimizden geldiğince gerek fikir olarak gerekse bireysel yetenek olarak kaya abimize yardım edelim cfw yi bizim için elinden geldiği kadar güzelleştire bilsin ... saygılar...

• Beğen
Tepkiler: YkPkY ve Cane®
Cane®

Cane®

Üye
Kaya abimin önceki paylaşımları ve caner arkadaşın sırayla açıklamalarını bir bir takip ettim ve flas atmanın f sini bilmezken , suan flas atabilir duruma geldim kendilerine tek tek teşekkürü bir borç bilirim allah razı olsun. Diğer arkadaşlardan da istirhamım lütfen araştırın ve öğrenin flas atmak o kadar zoor bişey degil , artık zaman olanı geliştirme zamanıdır elimizden geldiğince gerek fikir olarak gerekse bireysel yetenek olarak kaya abimize yardım edelim cfw yi bizim için elinden geldiği kadar güzelleştire bilsin ... saygılar...

ne demek kardesim. elimizden geldigi kadarı ile yardımcı oluruz.

hayat paylaşınca güzel la lala la :d::alkis

• Beğen
Tepkiler: YkPkY ve matador1910

Üst Alt