Yine bir pixel sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

loaloa

Üye
    Konu Sahibi
Yine bir pixel sorunu
Aynı sorunla ilgili bir konu daha açmıştım sorun yine aynı fakat bu sefer durum biraz karıştı. Ideos x5imde mavi bir takılmış piksel var. Yaklaşık bir hafta önce bu nokta kayboldu yani düzeldi ve düzeldiğinede eminim. Bugün barcode scanner uygulamasını çalıştırırken tekrar belirdi. Ne yapmalıyım lütfen bir akıl verin. Özellikle kaybolduktan sonra tekrar belirmesi sinirimi çok bozuyor :-(

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
pixel hataları yazılımdan değildir. servise vermeni tavsiye ederim

loaloa

Üye
    Konu Sahibi
Fakat bahsettiğim gibi sadece 1 nokta var. :(

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
tamam anladım. kafana takmıyorsan boşver fakat canını sıkıyorsan ver garantiye derim karar sana kalmış.
şu anda sana bu mesajı yazarken kullandığım acer netbook'umda da bir tane piksel var :)

loaloa

Üye
    Konu Sahibi
Ben kafaya ciddi şekilde takıyorum maalesef ve bu pixellerin çoğalma ihtimalide varmış. Sorun Sadece bu olsa iyi. sağ alt köşede bir açıklık var ve toz aldığını gördüm. Değiştirilmesini istesem şansım yüzde kaç ?

Lenneth

Üye
Garantisi varsa kesin

loaloa

Üye
    Konu Sahibi
cihaz daha yeni 1 ay oldu sanırım ve çokta memnunum. aldıktan bir hafta sonra kvk ya sadece piksel hatası için götürmüştüm ve oradaki bayan değiştirilmesini için huaweiye değiştirilme talebiyle göndereceklerini söylemişti. Ne diyorsunuz?

y n s c n

y n s c n

Üye
1 pixel yüzünden değişim yapmmıyolar diye biliyorum. Bence eline bi silgi al ve yavasca o pixel'in üst kısmına bastır bu şekilde pixel tekrar canlanır :oke:

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
ver servise ekranı değiştirsinler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt