ideos x5 pixel sorunu :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

loaloa

Üye
    Konu Sahibi
ideos x5 pixel sorunu :(
merhaba 24 ekim pazartesi timden ideos x5 aldim ve cok ta memnunum. beni rahatsiz eden ve gozume takilan tek sorunu var oda ekranda sanirim 1 pixel boyutunda mavi bir nokta olmasi. beyaz ekranlar haric bircok yerde gorebiliyorum.ne yapabilirim var midir bir cozumu

coacoa

Üye
aldığın yere götür değiştir bende öyle sorun olsa 1 dk durmaz giderdim

not: telefonu alalı 1 hafta olmuş garantiye falan verme değişmek zorundalar

loaloa

Üye
    Konu Sahibi
bu deisim islemi ne kadarlik bir surede gerceklesir ?

coacoa

Üye
bu deisim islemi ne kadarlik bir surede gerceklesir ?

hemen değişmek zorundalar zaman kaybetme git bugün garanti falan derlerse 1 haftalık cihaz garantiye verilmez değişmek zorundasınız dersin

loaloa

Üye
    Konu Sahibi
yani yarin gitsem garantiye vermek zorundayim oyle mi

baranselona

baranselona

Üye
bencede aldıgınız yere gidin.... aldıgınız dan beri var mı yoksa sonradan mı oldu...

loaloa

Üye
    Konu Sahibi
aldigimdan beri var. aldigim yer turkcell. gitmesine giderim ama bugun pazar acik midir ki

coacoa

Üye
açıktır bence ama bosver yarın git kısacası gidip adama telefonu veriyosun bunda ölü pixel var değiştirmek istiyorum diyorsun

loaloa

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler birde yanimda goturmem gereken evrak va. soyler misiniz

baranselona

baranselona

Üye
keske farkeder farketmez verseydiniz...kutu icerigl ve faturayıda gotur ne olur ne olmaz...

coacoa

Üye
tesekkurler birde yanimda goturmem gereken evrak va. soyler misiniz

aynen aldığın gibi kutusuyla götür adam garantiye yollayın falan derse 1 haftalık cihaz garantiye yollanmaz değişmek zorundasınız dersin zorluk çıkarmaya kalkarsa haklarını hatırlat :D

loaloa

Üye
    Konu Sahibi
guzel taktik simdi gidip sansimi deneyecegim umarim aciktir

bsliali

Üye
ölü piksel olayı normal bir durum sayısı 3-4 olmadan değişim kararı çıkması imkansız gibi bişey 1 ölü piksele servis bişey yapmaz değiştirmezler zannedersem ama şansını dene gene tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt