MrCommanDTr
Emekli Yönetici
apple batıyo dersiniz dedim! Lafını bil konuş koskoca apple samaungdan alacağı parçalara muhtaç değil heralde sadece daha az maliyetli oluyor iş gücü azalıyor ve daha çok kar ediyor,adamlar haklarını aradılar ve aldılar helal olsun aynısını samsunga yapan varsa samsungda hiç durmasın dava etsin bunun ağlamakla çocuklukla alkası yok buna küresel rekabet denir veya serbest piyasa kapiş
bknz: batık nokia
ne alaka ??
Apple:
Samsung:
pinc to zoom gayet normal bence. cunku apple'a ait bisey kullanirsin ama ucretini odeyip. calman gerekmez
Pinch to zoom olmayan telefon söyleyin komedi gibiapple ın satışlar düşünce yeni para kazanma şekli tazminat olacak herhalde
benimde demek istediğim o. bu paralar öyle şirketlerin çerez parası ama işlemci anlaşması ne süreli bilmiyorum ama vermesse apple ne yapar? o işlemci değişirse iphone stabilliğini kaybederapple in zamaninda caldigi gibi samsung da caldi olsun bu kadar nokia yaya zamaninda dava acan apple 80ilyon odedi ee apple batti yok simdi samsung a da vir sey olmaz ayrica bu ise android i sokmalarina guluyorum durum o noktaya gelirse google cok sert bir darbe vurur kesin ve net apple zor duruma duser ayrica su andan itibaren samsung islemci satisini durdursun bakalim tek islemci uzerine kurulan sistemi ne kadar zamanda toplayacaklar ve ayrica iphone 5in arifesindeyken stoklari eridigi zaman ne yapacaklar zart diye islemciyi degistiremezler nerden baksanaiz alacagi 1 milyar dolarin 100 katiyla zarara girer apple cunku steve amca oldugu gun 60 milyar zarar yapmisti simdi dusunu samsung cikicak diyecek islemci satmiyoruz peki verilen siparisi nasil yetistirecek apple ve ya stoklari eridiginde ne yapacak en az 1 ay durur piyasasi ios ailesini net bir sekilde o yuzden samsung merhametli davraniyor apple bugun hicbir parcasini kendisi uretmezken yaptiklari buyuk hata tim cook yakinda batirir bu sirketi
apple da samsung da bedava reklam yapıp gündemde kalıyor, olan diğer firmalara oluyor...
Bunların yaptığı danışıklı dövüş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?