avcitalip
Üye
Pinch to zoom saçmalığına ne demeli? bütün akıllı telefon üreticileri o özelliği kullanıyor zaten.
kim ne derse desin,Samsung'uda Apple'ıda savunmuyorum.(savunmadım-Savunmamda)
benim bu sonuçtan gördüğüm Apple resmen küçük çocuk gibi ağlıyor.
ben samsung'un yerinde olsam ona parça satışını durdururdum
özentiler iyi oldu size ödeyin şimdi kaç s3 satıp kurtaracaklar o parayı acaba
hani samsung androidle apple'ı geçti ya apple kazanamadığı paraları sanırım bu şekilde çıkartmaya çalışıyor,ben samsung'un yerinde olsam ona parça satışını durdururdum
Bu arada Apple samsungdan daha çok para kazanıyor TalipSiz olaya düz mantık bakıyorsunuz resmen karenin patentini almamış adam o tasarımın ve çizgilerin patentini almış... Nawy her akıllı telefon üreticisi de pinch to zoom için apple a patent ücreti ödüyor samsung hariç
Bu arada Apple samsungdan daha çok para kazanıyor TalipSiz olaya düz mantık bakıyorsunuz resmen karenin patentini almamış adam o tasarımın ve çizgilerin patentini almış... Nawy her akıllı telefon üreticisi de pinch to zoom için apple a patent ücreti ödüyor samsung hariç
şimdi apple değerine değer kattı samsung da çakmacı olduğuyla kaldı.. Bu durum paradan çok itibar kaybettirir samsunga
ben satışları demek istedim zaten Necati,app store'u falan hiç hesaba katmıyorum zaten
aslında Samsung sürümden kazanıyor yığınla modeli var çünkü apple bu işi 4 modelle yürütürken samsung 44 model cihaz üretiyor e çok satması normal
Şirketler icin aslinda ne kadar kazandigi onemli
aslında Samsung sürümden kazanıyor yığınla modeli var çünkü apple bu işi 4 modelle yürütürken samsung 44 model cihaz üretiyor e çok satması normal
Yazık olmuş ya sonuçta tip felan çalıntı da olsa adamlar iyi bir şeyler yapıyorlardı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?