Yıldırım demirören ortalığı sallamaya gidiyor!.. Hedefte yine bir dünya yıldızı var!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ssercan

Üye
Ver parayıda getir Messi'yi hadi. Boş konuşmayalım. Katar'a giden oyuncuların yaşları belli futbolun son dönemlerini oynuyorlar o kadar paraya o yaşta elbette gidecekler.

greenmile

greenmile

Üye
messi niye gelsin türkiyeye yahu şaka mısın? quaresma interde kadroya girse devamlı oynasa sen türkiyenin yanında geçer sanıyor musun?Alakaya musakka yani.

ssercan

Üye
Q7'yi de bjk almasa zaten ortada kalacaktı piyasası olmayan bir oyuncu değil mi ? Hadi kardeşim ya hadi.

greenmile

greenmile

Üye
kardeşim varya enteresansın.Quaresma bugün yetenekli bir futbolcu,hatta yetenekleri cristiano ronaldo kadar var abartmıyorum.Barcelonayı chelseayi interi gezdi tutunamadı.Bu saatten sonra adamın başka çıkış yakalama şansı yok.İnterde kadroya giremeyen bir adamı gidipte real madrid alacak dersen anca beklersin.

Ayrıca messi gibi örnekler veriyorsun,başka bir şey söylemeye gerek yok:D

ssercan

Üye
Anlamamazlık bu kadar olur. Q7 ölüsü bile premier ligde italya da oynamaya yeterdi bjk çabaladı ve getirdi.
Ayrıca parayı basarsın alırsın mantığına örnek verdim ben Messi'yi. Hiçbir futbolcu gelmek istemedikten sonra parayı bassanda getiremezsin. Bu messi değil orta sınıf bi takımın beyni olan bi futbolcuda olabilir.

greenmile

greenmile

Üye
bu futbolcuların menajeri kim?Bu transferlerde menajerin çok büyük etkisi var,parayı arada götürenlerden biri de onlar.Anladın mı? Mesela bu şike olayında ibrahim akın ve iskenderi bjkye satmaya çalışanda menajer.Neden?Çünkü bjk ye satılırsa daha fazla para indirecek.

Diyeceğim şu italyan takımı 1 milyon veriyorsa,bizim takımlarımız 2 milyon veriyor.Arada menajerlerin avantası da çok daha fazla oluyor haliyle.Futbolcuda daha fazla kazanacağı bir yeri seçiyor haklı olarak.Ben beşiktaş kötü bir iş yapmıştır demedim zaten yazdıklarımdan bunu çıkarıyorsan o senin bileceğin iş.Ama olayın özü bu şekilde

fullwar

fullwar

Üye
Karizma'yı ilk Porto'da izlediğimde Ronaldo bence yanında beş para etmezdi. Bir süre düşüşe geçti fakat tıpkı yıllar önceki Hagi'nin düşüşü gibi sıfırdan en tepeye çıkacak. Hagi futbolu bıraktığında gelmiş geçmiş en iyi 100 futbolcudan biriydi. Quarisma'da bence Beşiktaş'ta kendini bulacaktır. Umarım bu süper yeteneği Beşiktaş kaptırmaz.

ssercan

Üye
Sadece para için gelmez bi futbolcu. Mutlu olabileceği sürekli oynayabileceği bi takıma gider. Q7 geldiğinde ne paraya ihtiyacı vardı ne de Bjk'ye muhtaçtı. Az uğraşılmadı Q7 için. Q7 burda mutlu olamayıcağını yapamayacağını bilipde sadece para için gelecek bi futbolcu değil. Öyle olsa Bjk'ye değil dediğin gibi Milyon eurolar veren katar ligine giderdi.

delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beşiktaş yabancı oyuncu transferlerinde diğer büyüklere karşı , çok başarısız ... Bir an önce bunu da çözmeleri gerekiyor ...

bobonun kötü olduğunu söylemeyin bana:ah beşiktaş tarihinin en iyi yabancı golcüsü:oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Ne alaka yahu ...
Bobo nun adı dahi anılmadı . Sen nereden çıkardın bunu İBO ...:ehe

ya alicim sen dedin ya beşiktaş transferlerde başarısız diye benim aklıma da bobo geldi :ehe

delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
espri olsun diye söyledim onu be:ehe sende ali:ehe

haltie

haltie

Üye
Bi bienvenu alamadın başkan:(

• Beğen
Tepkiler: delrico
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...