Maç Sonunda Carvahali Gözyaşlarına Boğan Telefon!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Maç Sonunda Carvahali Gözyaşlarına Boğan Telefon!

Beşiktaş´ın Stoke City´yi 3-1 yendiği maçtan sonra ilginç anlar yaşandı.

Soyunma odasında grubu lider tamamlayan futbolcular zafer sarhoşu olmuş eğlenirken, oyuncularını kenardan izleyen Portekizli teknik direktör Carvalhal´in telefonu çaldı.

Soyunma odası bayram yeri iken, henüz karşılaşma yeni bitmişken, siyah-beyazlı takımı hem ligde hem de Avrupa´da zirveye oynatan Carvalhal´i arayan ismin geçtiğimiz günlerde Metris cezaevinden tahliye olan Tayfur Havutçu olduğu öğrenildi.

Yaklaşık 2 dakika sürdüğü öğrenilen telefon görüşmesinden sonra Carvalhal´in gözyaşlarını tutamadığı ve zaferi kutlayan öğrencilerinin yanına giderek "Bana bu geceyi yaşattığınız için hepinize tek tek teşekkür ederim. Hepinizle gurur duyuyorum ve bu turnuvanın sonuna kadar gideceğimize inanıyorum" dediği bildirildi.

İŞTE CARVALHAL´İ AĞLATAN O SÖZLER!..

Aldığımız bilgilere göre Tayfur Havutçu´nun Carvalhal´e "Bana, sayın Adalı´ya, sayın Ateş´e ve büyük Beşiktaş taraftarına çok büyük bir hediye verdiniz. Adınız bu camiaya altın harflerle yazılmıştır. Bu takım, bu sonuçlar ve bu başarılar tamamen sizin eserinizdir. Bu zor günlerde, böyle zor bir görevi düşünmeden kabul ettiğiniz ve sonucunda böyle başarılar elde ettiğiniz için size minnettarım. Umarım bu yolun sonu final olur. Ben sonuna kadar tüm kalbimle yanınızdayım" dediği öğrenildi.

İşte Havutçu´nun bu sözlerinden sonra Carvalhal gözyaşlarını tutamadı ve soluğu oyuncularının yanında aldı.

• Beğen
Tepkiler: delrico ve minoo

minoo

minoo

Üye
O ortamı düşünsene bi :s Ben de ağlardım ki :(

• Beğen
Tepkiler: delrico
delrico

delrico

Emekli Yönetici
carvalhal'e laf uzatan beyinsiz bir yorumcular vardı:off: ''carvalhal bank asyada bile görev alamaz''.

o laf söyleyenler nasıl bir kanıya vardılarsa işte görüyoruz carvalhal'i beşiktaşı nerelere kadar getirdi uefa avrupa liginde lideriz,ligte ise zirveyi kovalıyoruz seni sevmeyenler ölsün carvalhal sen adamın dibisin dibi...:sarıl::op:

• Beğen
Tepkiler: haltie ve minoo
minoo

minoo

Üye
Adamın hammaddesi yaa :D

• Beğen
Tepkiler: delrico ve haltie
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Birde yetersiz diyorlar hala:ehe yeterlileri gördük :ehe

• Beğen
Tepkiler: delrico ve minoo
minoo

minoo

Üye
Kah kih kohh :D
Tayfur hoca gereken her şeyi söylemiş zaten :tebessüm:
Dağılalım :ehe
Gurur duyuyorum Beşiktaşlı olmaktan!

• Beğen
Tepkiler: delrico
SHS

SHS

Üye
Carvalhal insan olarak mükemmel biri bunu kabul ederim, teknik adamlıkta başarısı yok ama adam gibi adam

minoo

minoo

Üye
Carvalhal insan olarak mükemmel biri bunu kabul ederim, teknik adamlıkta başarısı yok ama adam gibi adam

Carvalhal askerlik arkadaşn galiba Metin :ehe
Teknik adamlıkta başarısı yok mu? :kop: Ya tamam sen içmişsin anladım bişey demiyorum daha :D

SHS

SHS

Üye
Pınar sayda bilelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt