İspanya'ya transfer çıkarması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İspanya'ya transfer çıkarması
Beşiktaş'ımızda başkanımız Yıldırım Demirören ve Futbol Genel Direktörümüz Tayfur Havutçu İspanya'ya gittiler


Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Futbol Komitesi Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ve Futbol Takımları Genel Direktörü Tayfur Havutçu bu akşam İspanya Kral Kupası çeyrak final birinci maçında oynanancak olan Real Madrid-Barcelona karşılaşması için Madrid'e gittiler.

Siyah Beyazlı heyetin Santiago Barnebau Stadı'nda Türkiye saati ile 23.00'da başlayacak karşılaşmayı izledikten sonra, bir süre daha İspanya'da kalacakları öğrenildi. Bu sezon devre arasında transfer yapmayı düşünmeyen Beşiktaş yönetiminin yeni sezon öncesi transfer çalışmaları ile ilgili de temaslarda bulunacakları kaydedildi.


SİYAH BEYAZLI HEYET MADRID'DE MENAJER JORGE MENDES İLE DE BİRARAYA GELECEK

Yarın Querasma, Simao, Almeida, Fernandes, Bebe, Alves ve Sidnei'nin menajeri olan Jorge Mendes ile görüşecekleri kaydedilen üç ismin öncelikle bu oyuncularla ilgili durum değerlendirmesi yapacakları öğrenildi. Özellikle takımda kiralık oynayan Bebe ve Sidnei konusunda sezon sonu nasıl bir yol izleneceğinin kararı verilecek. Ayrıca sezon sonunda takımdan ayrılması gündemde olan Simao'nun durumunun da masaya yatırılacak. Bu futbolcu ile yolların ayrılmasına karar verilmesi halinde sözleşmesinin nasıl fes edileceği hakkında fikir alış verişi yapılacak.

DEMİRÖREN, ZÜLFİKAROĞLU VE HAVUTÇU MAÇIN ARDINDAN BİR SÜRE DAHA İSPANYA'DA KALARAK TRANFER GÖRÜŞMELERİ YAPACAKLAR

Öte yandan Demirören, Zülfikaroğlu ve Havutçu'nun yeni sezon için bir süredir yürütülen trasnfer çalışmları ile ilgili de somut adım atmaları bekleniyor. Üç ismin hem Mendes aracılığı ile hem de farklı bağlantılar kurarak temaslarda bulunacağı, trasnferi düşünülen oyuncularla birebir görüşmeler yapacakları kaydedildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

tragedie
Cevap
0
Görüntüleme
349
tragedie
delrico
Cevap
0
Görüntüleme
310
delrico
DaNq3rB0y
Cevap
9
Görüntüleme
525
Mad EagLe


Üst Alt