ceycey111
Üye
emin ol wave2 istenilen rakama ulaşana kadar çıkmayacakben de bu yüzden androide geçicem sII alarak
wave 3 demek istedin galiba

emin ol wave2 istenilen rakama ulaşana kadar çıkmayacakben de bu yüzden androide geçicem sII alarak

Galaxy S II neredeyse her testte en iyi telefon. Bunu sadece ben söylemiyorum. En ünlü teknoloji dergileri, siteleri söylüyor. Alırsan pişman olmazsın.
wave 3 demek istedin galiba![]()

biliyorum eminim babamı ikna ettikten sonra s2 yle ilgili 100lerce video seyrettim 3-4 gün içerisinde . gerçekten mükemmel ötesi birşey . tabiki sıfırı pahalı geldiği için 2. el alacağım telefoncuma söyledim temiz bir tane bulduğunda haber verecek inşallah
----------Eklendi @ 14:10:39 ---------- Yazıldı @ 13:57:51 ----------
üzgünüm yanlış yazmışım![]()

ben samsung'dan tamamen ümidi kestim sony xperia arc s modelini almayı düşünüyorum..galaxy s2'de ısınma problemi varmış xperia gayet hoş ve donanımsal olarak s2 ile nerdeyse aynı...
Badadan bir hayir gelmeyecek gibi (:
İphone 4
Lg Optimus 3D
HTC Sensation
Sony Ericson Xperia Arc S
(( Samsung Galaxy S II )) de mantıklı ama artık bada olayından dolayi samsunga 1 tl dahi kazandırmak istemiyorum
Bunlara ek telefon onerecek olursa cok sevinirim![]()
Güzel telefon ekranıda çok güzel.
ben samsung'dan tamamen ümidi kestim sony xperia arc s modelini almayı düşünüyorum..galaxy s2'de ısınma problemi varmış xperia gayet hoş ve donanımsal olarak s2 ile nerdeyse aynı...
dostum kusura bakma da onu diyenler halt etmişbenim elimde şu an wave 2 var bu bile ısınıyor daha ne diyeyim her telefon elbet ısınacaktır bu da çok abartılması gerekn bir durum değil . ekranın büyüklüğünden kaynaklıyor biraz da
kardeşim hiç problemi olmasa da artık samsung2a para yedirmeye ninetim yok..ve xperia arc s serisi gerçekten çok güzel bir cihaz s2'ye göre daha karizmatik ve arayüzünü çok sevdim...
sen bilirsin tabii tercih meselesi bir şey diyemem . Mesela ben arc s in sadece dış görünüşünü beğendim ama arayüz konusunda biraz acemi kalmış bana göre . dediğim gibi nasıl istersen..

şu ana kadar hiç sıkıntı çekmedim açıkçası![]()
zevkle okudum kardeşim ve sonuna kadar haklsın..bende bunu söylemeye çalışıyorum...eğer sattığın cihazın desteğini veremiyorsan müşteri kaybedersin..yine de samsung'dan vazgeçemeyen insanlar var..ben samsung asla kullanmam demiyorum ama şu aralar dilim yandığı için kullanmak istemiyorum...xperia'da kararlıyım ama ne zaman alırım orası muallak..yani samsung'a devam
----------Eklendi @ 19:11:30 ---------- Yazıldı @ 19:09:09 ----------
senin adına sevindim..benim sıra arkadaşımda olduğu için birebir olarak cihazın sıkıntısını gördüm kullanan bazı arkadaşlarımdan da aynı şikayeti aldım..evet aslında ısınmanın kaynağı işlemci buna bağlı olarak batarya veya ekran olabilir..ama aşırı ısınma normal değildir hocam...
bizim telefoncu sağlam olduğu için sıkıntı çekmiyorum da diyebiliriz açıkçası onun aracılığıyla yani 
Samsung'un Android ürünlerle ilgili bir sorunu yok. Yani onlara süper bir hizmet sağlıyor. Android güncellemelerini ilk Samsung cihazlar alıyor. Galaxy Nexus ilk Android 4'lü cihaz. Ayrıca Samsung'la Google teknoloji ortağıdır. Sizin söyledikleriniz sadece Bada'lı cihazları kapsıyor. Samsung en iyi telefonuna destek vermeyecekte neye verecek. Yani söyledikleriniz Wave serisi için doğrudur fakat Galaxy serisi için en iyi hizmet sunulmaktadır. Konuda çorba olmuş, bundan sonra GS2 ile ilgili yapılan yorumları Android forumuna taşıyorum ona göre.
Konumuz bu:
"Yıl:2012 ay:01 gün:09 samsung........."

Samsung'un Android ürünlerle ilgili bir sorunu yok. Yani onlara süper bir hizmet sağlıyor. Android güncellemelerini ilk Samsung cihazlar alıyor. Galaxy Nexus ilk Android 4'lü cihaz. Ayrıca Samsung'la Google teknoloji ortağıdır. Sizin söyledikleriniz sadece Bada'lı cihazları kapsıyor. Samsung en iyi telefonuna destek vermeyecekte neye verecek. Yani söyledikleriniz Wave serisi için doğrudur fakat Galaxy serisi için en iyi hizmet sunulmaktadır. Konuda çorba olmuş, bundan sonra GS2 ile ilgili yapılan yorumları Android forumuna taşıyorum ona göre.
Konumuz bu:
"Yıl:2012 ay:01 gün:09 samsung........."
orası öyle ama benim için çok sıkıntı olmuyo alışkınım x6 dan telefon patlayacak kadar ısınırdı yine de kullanırdımbizim telefoncu sağlam olduğu için sıkıntı çekmiyorum da diyebiliriz açıkçası onun aracılığıyla yani
----------Eklendi @ 19:27:00 ---------- Yazıldı @ 19:25:55 ----------
celallenme reyis![]()
fullwar kardeşim.benim sorunum bada ile değil..samsung hizmet noktasında çok yetersiz bunu demeye çalışıyorum..madem en iyi desteği telefona veriyor da bu yüzdenmi çoğu insan teknik servislerde ömrünü heba ediyor...belki söylediklerime itibar göstermeyebilirsin ama gerçek olan bu...
----------Eklendi @ 23:06:41 ---------- Yazıldı @ 23:04:33 ----------
aman ha kardeş dikkat et ! bazı haberlere konu olmuştur bilirsin telefon patladı 2 kişi yaralı gibi Allah göstermesin..ben korkudan şarjdayken bile kasmıyorum cihazı![]()