aynen ya bende alılamamışdım zamanında tapatalkaben şu tapatalk a hala alışamadım ya sırf forum Chrome da daha güzel oluyor diye halen daha Chrome kullanırım

Mavi tema nasıl ayarladınız? Ayarlardan bir türlü bulamadım.Ben tapatalkta da tema çektim mavi mavi çok hoş![]()
Cm 12.1 Bluegraded Themes kullanıyorum o kendine göre ayarladıMavi tema nasıl ayarladınız? Ayarlardan bir türlü bulamadım.
.asıl o eski çok samimi üyeler forumu bıraktı ondan dolayı kimsede samimiyet yokdiğer 2 arkadaşım adına da teşekkür ederimforum da herkes aşırı ciddi bir halde azıcık daha samimiyet gerekli forumda ben ve @H0lligan , @kaankulahli gibi birbirini tanıyan kişiler arasında samimiyet var ancak daha şahsen tanışmamış üyeler arasında zerre samimiyet yok gerçekten büyük bir eksik

Fazla samimiyet tez ayrılık getirebiliyor sanal alem de... Mesafe ve ciddiyet bir noktaya kadar iyidir. Sırf bu aşırı samimiyet sebebi ile dağılan gruplar, üyeler okuyor.
@H0lligan @kaankulahli 
Ne mutlu size o zaman.biz bize yeteriz@H0lligan @kaankulahli
![]()
bide phenbiz bize yeteriz@H0lligan @kaankulahli
![]()

Alınacak bir durum yok ortada.alınmayın hocam sizde gelin![]()

Hep aksini düşünüyorlar hocam . Böyle düşünmeniz güzelAlınacak bir durum yok ortada.![]()
6 yıldır üyeyim bu siteye üye profili olarak en düzgün zamanlarından birini yaşıyor diyebilirim.
.Ben çok yazmadım bu altı yılda ama hep takip ettim. Özellikle bir dönem öyle çok bilmiş kişiler vardı ki akıllara zarar. Bir de ergenler arası it dalaşı dediğimiz şeyler oluyordu.Hep aksini düşünüyorlar hocam . Böyle düşünmeniz güzel.
Ben çok yazmadım bu altı yılda ama hep takip ettim. Özellikle bir dönem öyle çok bilmiş kişiler vardı ki akıllara zarar. Bir de ergenler arası it dalaşı dediğimiz şeyler oluyordu.
Şu anda daha seviyeli. Belki çok kişi yok ama yardım sever düzgün şeyler yazıp yardım isteyenleri güzel yönlendiren arkadaşlar mevcut.
ah bir de şu yardım isteyenler düzgünce istese başlıklar fu ll ACİL YARDIM LÜTFEN YARDIM vs dolu

Hort varmış katılalım dedikasıl o eski çok samimi üyeler forumu bıraktı ondan dolayı kimsede samimiyet yok
Örn. @The Shadow![]()